מבזקים
סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך

מה קרה לפנות בוקר באור יהודה?

ראש העיר, ליאת שוחט, הזניקה את העובדים החל מ-4:30 לפנות בוקר כדי לתרגל תרחיש של נפילת טיל. במסגרת האירוע, נפרסו חפ"ק ומרכז משפחות ותוגבר המוקד העירוני.

דרמה באור יהודה לפנות בוקר? ראש העיר, ליאת שוחט, הזניקה את עובדי העירייה החל מ-4:30 לפנות בוקר כדי לתרגל תרחיש המדמה נפילת טיל.

עיריית אור יהודה ממשיכה לעבוד מסביב לשעון כדי לתרגל את נושא החירום, אבל הפעם היא הוסיפה אתגר לעובדי העירייה כשהקפיצה אותם במפתיע לפנות בוקר. ראש העיר, ליאת שוחט, יזמה תרגול פתע כאשר החל מ-4.30 לפנות בוקר קיבלו עובדי העירייה טלפונים להגיע לעיר, כל זאת כדי לדמות מצב של נפילת טיל באיזור התעשייה ולבדוק כיצד מתמודדים העובדים עם התרחיש המדובר.

התרגיל עצמו התקיים בתיאום עם פיקוד העורף שבנה את מתווה התרגיל. ראש העיר, ליאת שוחט, ומנכ"ל העירייה, גיל ממון, הוקפצו לשטח ואל מרכז ההפעלה יחד עם מנהלי המכלולים העובדים בחירום וכמובן העובדים שמטפלים במענה לאוכלוסייה ובסגירת הציר.

על פי תרחיש הייחוס, התקיימה נפילת טיל ברחוב אריאל שרון שפערה מכתש. בהתאם לכך, הוצף המוקד העירוני בשיחות של תושבים מודאגים. תוך זמן קצר, תוגבר המוקד העירוני באנשי צוות שסיפקו מענים לשאלות שעלו. מכלול המבצעי תיכלל את האירוע, כשבמקביל, נסגר קטע מרחוב אריאל שרון, נפרס חפ"ק בניהול העירייה, נפרס מרכז משפחות שמתופעל על ידי מכלול אוכלוסייה, והועברו הודעות לתושבים על ידי מכלול מידע לציבור באמצעות מידע שהועבר על ידי ראש העיר, ליאת שוחט. הזירה נוהלה בשטח ובמקביל במרכז ההפעלה שהוזן במידעים השונים.

בנוסף, מכלול ההנדסה בדק את הצורך בשימוש במהנדס למבנים מסוכנים ובאיתור הזירה מבחינת התשתיות. מכלול לוגיסטיקה סיפק מענה תוך זמן קצר עם חסימות ופריסת הכלים בשטח. מכלול חינוך סיפק את המידע באופן שוטף אודות התלמידים הלומדים באיזור.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, מציינת: "התרגילים וההיערכות לחירום הפכו לחלק אינטגרלי מהעבודה השוטפת של העירייה, ואני שמחה שיש לנו את ההזדמנות לשפצר ולדייק את האופן שבו העירייה מספקים מענים בחירום. ראיתי לנכון לקיים תרגיל מיוחד שבו הוקפצו אנשי העירייה לפנות בוקר ולתרגל אירוע של נפילת טיל, ואני שמחה לראות שכולם היו מדויקים במענים, זמינים, נגישים וסיכמנו תרגיל שהתוצאה שלו הייתה טובה מאוד. כולי תקווה שנישאר רק בתירגול ולא נזדקק לכך באמת".

צפו בתמונות מזירת ההתרחשות:

 

◼️ לחדשות אור יהודה  לחצו כאן

◼️ לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן