מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

מודיעין מכבים רעות משיקה קו ישיר לחיילים: קו 25 יוצא לדרך ביום ראשון

פיילוט חדש מ־15.2.26: נסיעה ישירה מהתחנה המרכזית לצומת חטיבה 7 בימי א׳ וה׳

בשורה משמחת לחיילות וחיילי העיר: החל מיום ראשון, 15.2.26 יחל לפעול קו אוטובוס חדש וישיר, קו 25, שיחבר בין התחנה המרכזית בעיר לבין צומת חטיבה 7, אחד מצירי ההגעה המרכזיים לבסיסי הדרום.

הקו החדש יוצא לדרך כפיילוט, לאחר תהליך ממושך שהוביל ראש העיר, חיים ביבס, מול משרד התחבורה וגורמי המקצוע, במטרה לתת מענה לצורך תחבורתי שעלה שוב ושוב מצד חיילי העיר ובני משפחותיהם.

ראש העיר, חיים ביבס, בירך על יציאת הקו לדרך וציין כי מדובר בהישג שנולד מהקשבה לצרכים שעלו מהשטח: "זהו צעד חשוב שמבטא את המחויבות שלנו לחיילי וחיילות העיר. הם נותנים מעצמם למדינה, ואנחנו מחויבים לדאוג שגם הדרך שלהם לבסיס תהיה קלה, בטוחה ומכבדת יותר."

כידוע, מודיעין מכבים רעות, מהערים המובילות בישראל באחוזי הגיוס לצה”ל, מלווה מדי שבוע אלפי חיילים היוצאים מהעיר בימי ראשון וחמישי. עד היום, רבים מהם נאלצו להתמודד עם נסיעות מורכבות, הליכה עם ציוד כבד או הסתמכות על טרמפים והסעות פרטיות, מציאות שהייתה רחוקה מלהיות אידיאלית.

קו 25 אותו תפעיל חברת "אגד" נועד לשנות את התמונה. הוא יפעל בימים ראשון וחמישי, וייצא מהתחנה המרכזית במודיעין, דרך שדרות החשמונאים ודרך מנחם בגין, ימשיך דרך מחלף לטרון ויסיים בצומת חטיבה 7, עם נקודת סיום בחניון “חנה וסע”. בכיוון החזרה יפעל הקו במסלול דומה ויחזיר את החיילים ישירות אל תוך העיר.

בעירייה הזכירו השבוע כי קו זה פעל בעבר במתכונת דומה, אולם משרד התחבורה ביטלו בשל היעדר ביקוש. לכן יש חשיבות רבה לתוצאות פעילות הקו בשבועות הקרובים. בהקשר זה ציין ראש העיר, חיים ביבס, כי הפיילוט ילווה באופן צמוד על ידי מנהלת מחלקת תחבורה ציבורית ובטיחות בדרכים: "נבחן את הביקוש והשימוש בקו, נלמד מהשטח ונפעל להרחיב ולשפר בהתאם. כי לחיילות ולחיילים שלנו, מגיע יותר."

עוד מאמינים בעירייה כי הצלחת הפיילוט תוביל בעתיד להרחבת השירות ולהוספת פתרונות תחבורה נוספים שימשיכו להקל על שגרת השירות.


◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית מודיעין מכבים רעות

דילוג לתוכן