מבזקים
“דחף, הפיל וגרר אותה על הרצפה”: תושב אשדוד נאשם בתקיפת אשתו במהלך עימות משפחתי בבית חברת הביטוח תובעת את עיריית אשקלון: “הרכב ניזוק בהצפה – תשלמו לנו” אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה

מועצת העיר מודיעין אישרה: הקמת אצטדיון כדורגל עירוני

האצטדיון ייבנה במרכז עינב – מיקום אסטרטגי המציע נגישות תחבורתית מצוינת בזכות תחנת הרכבת פאתי מודיעין הסמוכה וחניון של כ־750 מקומות. האצטדיון יכיל כ־6,000 מושבים, ויעמוד בכל התקנים והדרישות של ההתאחדות לכדורגל בישראל לקיום משחקים בליגה הלאומית ובהמשך גם בליגת העל. המתקן ישמש גם לאירועי תרבות גדולים.

מועצת העיר אישרה הקמת אצטדיון כדורגל עירוני חדש במרכז עינב, שישמש למשחקי הליגה הלאומית ולמופעי תרבות גדולים. ראש העיר, חיים ביבס: "רגע היסטורי לעיר".

לאחר חודשים של תכנון מעמיק ובחינת מודלים מתקדמים, אישרה מועצת העיר מודיעין מכבים רעות בישיבתה האחרונה את הקמתו של אצטדיון כדורגל עירוני מתקדם בעיר – בשורה היסטורית לתושבים, לאוהדי הספורט ולתרבות הפנאי בעיר.

המהלך, בהובלת ראש העיר חיים ביבס, מגיע לאחר עבודת מטה מקצועית שכללה בדיקות שטח, למידת תהליכים בערים אחרות, וקידום פתרונות תחבורתיים ותכנוניים שישרתו את האצטדיון ואת הציבור הרחב.

האצטדיון ייבנה במרכז עינב – מיקום אסטרטגי המציע נגישות תחבורתית מצוינת בזכות תחנת הרכבת פאתי מודיעין הסמוכה וחניון של כ־750 מקומות. האצטדיון יכיל כ־6,000 מושבים, ויעמוד בכל התקנים והדרישות של ההתאחדות לכדורגל בישראל לקיום משחקים בליגה הלאומית ובהמשך גם בליגת העל. המתקן ישמש גם לאירועי תרבות גדולים.

העלות הכוללת של הקמת האצטדיון, כולל עבודות הפיתוח, נאמדת בכ־150 מיליון שקלים. כדי להאיץ את התהליך, תבוצע הבנייה בשיטת "תכנון וביצוע", שתאפשר עמידה בלוחות זמנים צפופים תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים.

לצד האצטדיון, יוקם גם היכל ספורט רב תכליתי חדש, ובו כ־2,600 מקומות ישיבה, אשר יוכל לארח משחקי כדורסל, כדוריד ואירועי תרבות נוספים – מהלך שיחזק את מעמדה של מודיעין מכבים רעות כמרכז ספורט אזורי משמעותי.

ראש העיר חיים ביבס: "מדובר בצעד אסטרטגי שצמח מתוך ראייה ארוכת טווח. תכננו, בדקנו, למדנו – ועכשיו אנחנו יוצאים לדרך. האצטדיון ישדרג את התשתיות העירוניות, יעניק מענה לקבוצות הספורט הגדלות בעיר ויאפשר לנו לארח אירועים גדולים במרכז התחבורתי החדש והנגיש של העיר. זהו עוד שלב בהפיכת מודיעין מכבים רעות לעיר מובילה גם בתרבות, גם בספורט וגם בתשתיות."

 הצטרפו לחדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית מודיעין מכבים-רעות

דילוג לתוכן