מבזקים
תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה “קרן השמש שלנו”: ליבי כהן מגורי ז״ל וסלט העדשים שהפך למנה של כולם “תאמינו בעצמכם ותהיו אופטימיים”: אילן אליהו משה ז"ל והפנקייקים של הבוקר בבית “הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי "הפרטיטורה של 'קיץ' הייתה בווסט, לצד הרימונים": אורי בר – אור ז"ל ונקניק השוקולד שאהב רשות המסים בנתניה: ביותר מ – 60% מהעסקים שנבדקו נמצאו הכנסות שלא נרשמו ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי קריית מלאכי: צעירה נפלה מגובה של כ – 7 מטרים – פונתה במצב בינוני לאסותא אשדוד תנועת הרכבות בין תל אביב ההגנה ללוד הופסקה זמנית בעקבות חפץ חשוד 06:29 בבסיס זיקים: פורום המטכ״ל עמד דקת דומייה לזכר קורבנות 7 באוקטובר הנגב: כ־14 ק״ג חשיש נתפסו ברכב סמוך לצומת שוקת – תושב לקייה נעצר אילי גורליצקי הלך לעולמו בגיל 91: ״הותיר חותם עמוק על התרבות הישראלית״ ״מי ידע שכדי לחיות לא מספיק לב אחד״: בר זהר ז"ל ופסטת הרוזה שאהבה רמלה: הולכת רגל כבת 30 נפגעה מרכב בצומת הקרח – מצבה קשה 150 זמרים ונגנים, שתי אופרות בערב אחד: הפקת הענק מגיעה לירושלים, פתח תקווה וראשון לציון כפר סבא: פעוט בן 11 חודשים הובא למאיר עם חבלה – 3 סייעות נעצרו בחשד להתעללות ניצל מהתופת בעוטף ואיבד את בנו בן ה – 17: איציק רוזנברג מצא במוזיקה דרך להמשיך לחיות 2,500 איש בעצרת הזיכרון בעוטף: "752 תינוקות נולדו באשכול מאז 7 באוקטובר"

מועצת עומר תובעת מתושב היישוב כ-90 אלף שקל בגין חובות ארנונה, מים ותשלומי חובה

המועצה המקומית הגישה תביעה כספית לבית משפט השלום בבאר שבע נגד תושב המפעיל נכס ברחוב קינמון ביישוב; מכתב התראה שנשלח אליו בפברואר האחרון לא הוביל להסדרת החוב, שהמשיך להצטבר.

המועצה המקומית עומר הגישה השבוע תביעה כספית לבית משפט השלום בבאר שבע נגד ש', תושב היישוב, בסכום כולל של 90,495.50 שקל. התביעה הוגשה בגין חובות שלטענת המועצה נצברו לאורך זמן עבור נכס הממוקם ברחוב קינמון שבעומר.

על פי עובדות כתב התביעה, המועצה המקומית טוענת כי הנתבע היה או עודנו המחזיק הרשמי בנכס המדובר, וכי הוא נמנע מלשלם חובות שוטפים שונים שנצברו לחובתו. על פי פנקסי המועצה, נכון ליום 3 במאי 2026, נותר בתיק חוב כולל ולא מוסדר בסך של 90,495.50 שקל.

בכתב התביעה מפרטת המועצה המקומית את מרכיבי החוב השונים, המלמדים על אי-תשלום מתמשך של תשלומי חובה ועל שירותים עירוניים שונים שניתנו לנתבע:

  • חיובי מים: חובות שנצברו לאורך השנים 2023–2026 בסכום של 14,752.50 שקל.

  • חיובים עירוניים נוספים: חובות בגין ארנונה, ביוב, היטלים שונים, הוצאות גבייה, שירותי שמירה, אגרות בעלי חיים, שירותי חינוך והסעות תלמידים, בסכום כולל של 75,743 שקל.

מהאישום עולה כי המועצה המקומית ניסתה להסדיר את הנושא מחוץ לכותלי בית המשפט ושלחה לנתבע פניות קודמות להסדרת חובותיו, אך ללא מענה. בהמשך לכך, בתאריך 19 בפברואר 2026, נשלח ונמסר לנתבע מכתב התראה רשמי ואחרון לפני הגשת תביעה משפטית.

במכתב ההתראה ההוא צוין כי באותה עת עמד החוב על סכום של 78,247 שקל, וכי אם הנושא לא יוסדר בתוך שבעה ימים, תוגש נגדו תביעה. לטענת המועצה, חרף מכתב ההתראה הברור, הנתבע בחר שלא להסדיר את חובו, והתשלומים אף המשיכו להצטבר מאז ועד להגשת התביעה השבוע.

במסגרת הסעדים המבוקשים, המועצה המקומית עומר מבקשת מבית המשפט לחייב את התושב לשלם את מלוא סכום התביעה בסך 90,495.50 שקל, בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק, וכן לשאת בתשלום הוצאות המשפט ושכר טרחת עורך דין בצירוף מע"מ כדין.


◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן