מזכרת בתיה: רונית מצקין-בלין נבחרה למנהלת חטיבת הביניים של תיכון רבין

לאורך הקריירה שלה, הקדישה כעשרים שנה לעבודה בכפרי נוער לקידום בני נוער, ובתשע השנים האחרונות כיהנה בתפקידים שונים בקריית החינוך רבין-ברנקו וייס. בשנתיים האחרונות אף ניהלה את החטיבה העליונה והובילה אותה לקידום הישגים לימודיים וערכיים.

שינוי משמעותי בצוות הניהולי של תיכון רבין: רונית מצקין-בלין נבחרה לנהל את חטיבת הביניים של בית הספר. מצקין-בלין מביאה עמה ניסיון של שלושה עשורים במערכת החינוך, במהלכם כיהנה במגוון תפקידים ניהוליים וחינוכיים.

מצקין-בלין היא בעלת תואר שני בהיסטוריה כללית, בוגרת קורס הניהול היוקרתי "אבני ראשה" ותכנית עתודה ניהולית של מכון ברנקו וייס. לאורך הקריירה שלה, הקדישה כעשרים שנה לעבודה בכפרי נוער לקידום בני נוער, ובתשע השנים האחרונות כיהנה בתפקידים שונים בקריית החינוך רבין-ברנקו וייס. בשנתיים האחרונות אף ניהלה את החטיבה העליונה והובילה אותה לקידום הישגים לימודיים וערכיים.

בנאום חגיגי שבו הציגה את משנתה, שיתפה מצקין-בלין את ה"אני מאמין" שלה: "כאשת חינוך, האני מאמין לאורך השנים הוא: 'לא לוותר על אף תלמיד.ה – ולא לוותר לאף תלמיד.ה'". לדבריה, היא רואה בבית הספר "מרחב שמעניק לתלמידיו כלים ומיומנויות רלוונטיים לעולם משתנה, ומחנך לערכים של סובלנות, קבלת האחר ושוויון".

כמנהלת חטיבת הביניים, מטרתה היא לקדם הישגים לימודיים, לתת מענה לתלמידים מצוינים לצד תמיכה וקידום תלמידים המתמודדים עם אתגרים לימודיים ואחרים. היא שואפת להעניק שוויון הזדמנויות לקראת המעבר לחטיבה העליונה, ולחזק חוסן רגשי וחברתי בקרב התלמידים. "אני רואה חשיבות עליונה לחנך לערכים, לעצב דור צעיר שיפעל למען כבוד הדדי, הקשבה ותרומה לחברה, שיאהב את ארצו ויוביל את המדינה לעתיד טוב יותר", סיכמה מצקין-בלין.


◼️ חדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: מזכרת בתיה

דילוג לתוכן