מזעזע: תושב נתיבות נאשם בביצוע עבירות מין בשני אחים קטינים

הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד רונן שריקי (42), שלפי החשד פיתה קטינים לביתו באמצעות כסף וממתקים וביצע בהם מעשים חמורים. לאחר שהוגשה תלונה, ניסה הנאשם להדיח את האם לבטל את התלונה. המשטרה: "מדובר בניצול בוטה של קטינים"

פרקליטות מחוז דרום הגישה לבית המשפט המחוזי כתב אישום נגד רונן שריקי, בן 42 מנתיבות, בגין ביצוע עבירות מין בשני אחים קטינים שטרם מלאו להם 15 שנים. מכתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד רותם יוחנני–הר ציון, עולה תמונה קשה של דפוס פעולה שבו נהג הנאשם לפתות קטינים לביתו.

על פי עובדות כתב האישום, החל משנת 2022 נהג שריקי להזמין קטינים לביתו, שם הציע להם כסף, סיגריות, ממתקים ושיעורי נגינה. בנוסף, נתן להם לצפות בתכנים פורנוגרפיים בטלפון הנייד ובטאבלט שלו. לפני מספר שבועות, הזמין את שני האחים לביתו וביצע בהם עבירות מין, כשבאחד מהם המשיך לבצע עבירות נוספות במספר הזדמנויות לאחר מכן.

הפרשה נחשפה לאחר שהקטינים סיפרו לאמם על המעשים והיא הגישה תלונה בתחנת נתיבות. על פי האישום, כשנודע לשריקי על התלונה, הוא הגיע לבית המשפחה, ניסה לשכנע את הקטינים שלא לספר על מעשיו והורה לאם לבטל את התלונה במשטרה.

סעיפי האישום והליכים משפטיים:

  • עבירות מין: מעשה מגונה בנסיבות מחמירות.

  • שיבוש הליכים: שיבוש מהלכי משפט והדחה בחקירה.

  • סטטוס: הפרקליטות הגישה בקשה למעצרו של שריקי עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

התיק נחקר על ידי תחנת משטרת נתיבות, שמלווה את המתלוננים מאז חשיפת המקרה.


◼️ חדשות נתיבות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן