מבזקים
מתי נכנסת ויוצאת השבת? 28-29 באוגוסט 2026 לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע דדי ברנע בירושלים: "צריך להסלים את הפעולות נגד המשטר האיראני עד לנפילתו – והוא ייפול" סמוטריץ' מציג תוכנית לנגב ולגליל: 40 יישובים חדשים ומיליון יהודים נוספים גשם באוגוסט: אשדוד מפעילה את פקודת החורף ונערכת למערכת החריגה בן 3 נפל מחלון בית בקריית גת – מצבו בינוני תושב פתח תקווה נאשם שמכר סמים ברמת השרון ובתל אביב דרך טלגרם לקראת 1 בספטמבר בנס ציונה: קו פסיכולוגי ייפתח להורים לקראת החזרה ללימודים תאונה קשה סמוך לאופקים: בת 30 במצב אנוש, שניים נוספים נפצעו אחרי שנים של המתנה: בית הלוחם החדש באשדוד פתח את שעריו נהרג בתאונה בירושלים – וכעת מחפשים את משפחתו: מי מכיר את קרוביו של הרב נחמן ברגמן? ראש השנה נופל על סוף השבוע: מתי יוצאים לחופש ומתי חוזרים? כל חגי תשרי 2026 חדש באור יהודה: מתקני קרטון מעוצבים הוצבו ברחבי העיר ערד: בן 4 הובהל לסורוקה במצב קשה לאחר שככל הנראה נעקץ מעקרב צהוב הרימון עולה על שולחן החג: בפרימור מציעים לשלב אותו לא רק בכוס – אלא גם בסלטים ובתבשילים ירושלים: הפרת סדר ברחוב בר אילן – פחים הוצתו, אבנים יודו ושני חשודים נעצרו צה״ל: מפקד במערך הנ״ט ופעיל בחטיבת ח׳אן יונס של חמאס חוסלו ברצועת עזה ביום ראשון: מסיבה ענקית והשקת ״סביון סנטר״ המחודש – הכניסה חופשית

מחווה מרגשת בבית הדר באשדוד: לא שוכחים את משפחת ביבס

בימים האחרונים נתלה שלט ובו נכתב "לא שוכחים את משפחת ביבס" בצירוף בלונים בצבע הכתום, שמזכיר לכולנו את הילדים הג'ינג'ים של שירי וירדן

מחווה מרגשת במיוחד של עובדי בית הדר – המרכז לשיקום באשדוד. מאז השבעה באוקטובר הודבקו תמונות החטופים בכניסה למרכז, ובכל פעם שהחטופים שבו או חולצו הוסרה תמונתם.

בימים האחרונים נתלה שלט ובו נכתב "לא שוכחים את משפחת ביבס" בצירוף בלונים בצבע הכתום, שמזכיר לכולנו את הילדים הג'ינג'ים של שירי וירדן. שירי והילדים עוד בשבי ומצבם אינו ידוע. ירדן, חזר אתמול מהשבי, אל זרועות הוריו ואחותו.

משפחת ביבס הם בני קיבוץ ניר עוז. האם שירי, לבית סילברמן, והאב ירדן, נשואים ולהם שני ילדים קטנים, אריאל בן ה-4 וכפיר, תינוק בן 9 חודשים בזמן המתקפה. משפחתה של שירי ממוצא ארגנטינאי. שני הוריה של שירי, יוסי ומרגיט סילברמן, שגרו גם הם בניר עוז, נרצחו במתקפה על הקיבוץ, וביתם הוצת כליל. גופותיהם אותרו רק ב-21 באוקטובר 2023.

שירי וילדיה היו צפויים להשתחרר בהסכם הפסקת האש בין ישראל לחמאס שהחל ב-24 בנובמבר 2023. ישראל ראתה באי שחרורם הפרה של ההסכם. ב-29 בנובמבר 2023 הזרוע הצבאית של חמאס, גדודי אל-קסאם, הוציאו הודעה לפיה שירי ושני ילדיה נהרגו בתקיפות אוויריות ישראליות. ישראל הודיעה שאין ראיות לכך. למחרת פורסם סרטון בו נראה ירדן ביבס בחיים. ב-17 באפריל 2024 פורסם סרטון בו נראה ירדן ביבס בעת החטיפה לעזה כשהוא מכוסה בדם בפניו, והמחבלים מתעללים בו. אתמול, כאמור לעיל, הוא שוחרר מהשבי, ופגש לראשונה את בני משפחתו – הוריו ואחותו.

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן