חברת אחים דוניץ, הבונה את פרויקט "דוניץ ברחובות המדע" בשכונת "רחובות המדע" ברחובות, מדווחת על עסקה ענק למכירת פנטהאוז – תמורת 3.63 מיליון שקל. מדובר בבית בן 5 חדרים בקומה ה-9, בשטח של 165 מ"ר עם מרפסת בשטח של 89 מ"ר, כולל 2 חניות עוקבות ומחסן צמוד. בבניין האחרון נותרו פנטהאוזים אחרונים למכירה במחיר התחלתי של 3.75 מיליון שקל.

פרויקט "דוניץ ברחובות המדע" כולל 7 בניינים בני 9 קומות כל אחד וכ-36 יחידות דיור בכל בניין. הפרויקט ממוקם במתחם האיכותי ברחובות המדע המאופיין בבניה רוויה נמוכה, באזור ירוק ופתוח ובסמיכות לפארק שיכלול מתקני שעשועים ושבילי אופניים לרווחת התושבים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








