מבזקים
תרחיש של פגיעת טיל ועשרות נפגעים: תרגיל חירום נרחב בדימונה תינוק בן חצי שנה וילדה בת 8 בין הנפגעים בתאונה סמוך למחלף רמלוד דרמה בקומה ה-11: לוחמי הימ"מ גלשו מהגג וחילצו אישה שאיימה לקפוץ | תיעוד אישום: תושב חולון אנס וביצע מעשים מגונים בשתי קטינות מתחת לגיל 16 מזעזע: הגיע לתקן מכונת כביסה סמוך לירושלים – ונאשם באונס ובמעשים מגונים בת 15 מואשמת שנהגה בטרקטורון ללא רישיון וקסדה בנתיבות כתב אישום נגד בן 16 בחשד לתקיפת אדם בנמל יפו גבעתיים: בת 45 נכוותה ממים רותחים בכל חלקי גופה תרחיש של פגיעת טיל בדימונה: כוחות החילוץ תרגלו פינוי עשרות נפגעים נשים, אופניים חשמליים ותחבורה שיתופית: המפגש שהתקיים בפארק התחנה בת"א אלימות, סמים ואלכוהול: כך מנסים באשקלון למנוע את המקרה הבא 690 מדבקות פנטניל ואלפי כדורים: כך פעלה לכאורה רשת התרופות המזויפות באר שבע שומרת על הישגי הבגרות: נתון הנשירה עומד על 0.6% באר שבע מצדיעה לאנשים שהשאירו חותם: אלה יקירי העיר לשנת 2026 לא רק שיפוץ: השדרוג החדש בסניף יד שרה בפתח תקווה איך ייראה שוק העבודה באשקלון בשנים הקרובות? כל הפרטים שיא חדש בבת ים: כמעט 93% זכאות לבגרות – והנתון שהוכפל בעשור שינוי בתחבורה הציבורית: איפה תצטרכו להמתין לקווים ליבנה ולאשדוד? בן 50 מכפר סבא תקף את ידידתו באלימות קשה והרג את כלבתו באמצעות פטיש וסכין רמלה: הגיעה למוסך עם רכבה לטיפול, התמוטטה במהלך הטיפול ומותה נקבע במקום

מיליוני עוקבים, יאכטות ודגלי ישראל: משט ההסברה שיוצא מהרצליה

המשט, בהובלת יוסף חדאד, ינסה להפוך לוויראלי ברשתות עם מסר: “ישראל תשמור על גבולותיה”

המרינה בהרצליה תהפוך היום לזירת הסברה בינלאומית: עשרות משפיעני רשת ישראלים ובינלאומיים יעלו על יאכטות כחול־לבן כחלק ממשט שנועד להתמודד עם “משטי הטרור”, כהגדרת המארגנים.

משט הסברה כחול לבן של עשרות משפיעני רשת עם מיליוני עוקבים ייצא היום מהרצליה עם מסר ברור לארדואן – מול "משט הטרור" הטורקי: פעיל ההסברה יוסף חדאד ונבחרת משפיענים עם סך כולל של מיליוני עוקבים יעלו על ספינות כדי להעביר מסר חד לארדואן ולעולם – "ישראל תשמור על גבולותיה"

היום בשעה 14:00, ייצא משט הסברה כחול-לבן על גבי מספר יאכטות שמותגו עם דגלי ישראל.

מדובר במשט ישראלי אזרחי שייצא מהמרינה בהרצליה תחת הכותרת:

"למרמר את המרמרה 2026", המהווה מענה ישיר ולוחמני למשטי הטרור הטורקיים ולניסיונות שלהם להפר את הריבונות הישראלית.

היוזמה, אותה מוביל פעיל ההסברה יוסף חדאד, הצליחה לרתום נבחרת מרשימה של משפיעני רשת ישראלים ובינלאומיים אשר מפעילים יחד כוח אש דיגיטלי של מיליוני עוקבים במצטבר ברשתות החברתיות (אינסטגרם, טיקטוק, פייסבוק ערוצי וואטסאפ, טלגרם, לינקדין ו-X).

המטרה ברורה: להפוך את המשט לוויראלי ולהבטיח שהמסר הישראלי יגיע לכל פינה בגלובוס עוד לפני שהספינות הטורקיות יתקרבו לאזור.

המשט הישראלי יתאפיין בקולות מגוונים. במהלך האירוע יועברו מסרים בארבע שפות: *עברית, אנגלית, ערבית וטורקית*. הפנייה הישירה בטורקית מיועדת לנשיא ארדואן ולקהל בטורקיה, במטרה להבהיר כי מדינת ישראל לא תאפשר פגיעה בביטחונה וכי "גם הצד הישראלי יודע לארגן משטים עוצמתיים".

"אנחנו פה כדי להגיד לעולם ולטורקים – הריבונות שלנו היא לא הפקרות," אומרים מארגני המשט. "בזמן שהם מנסים לייצר פרובוקציות של טרור במסווה של סיוע, אנחנו מציגים את האמת הישראלית עם כוח הסברתי חסר תקדים. ארדואן צריך להבין שעל כל פרובוקציה בים, הוא יקבל מענה של מיליוני אנשים ברשתות שמבינים בדיוק מי הצד הצודק".

*המשט יימשך כשלוש שעות ללב ים ולכיוון טורקיה

*אין כוונה להפר את הריבונות של מדינות אחרות

*תכלית המשט – הסברה


◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של הרצליה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן