מבזקים
לא רק מצוינות: המנהלת החדשה של בית הספר למחוננים במודיעין מביאה גם מבט רגשי עובדות מסרי לנקה ישולבו בניקיון בתי הספר במודיעין במסגרת פיילוט עירוני חדש הם לא באו רק להשתתף: תלמידי החינוך המיוחד מאשקלון כבשו את המים באליפות הקיאקים העירונית בבית שהפך לסמל של 7 באוקטובר באופקים, בנה של רחל אדרי קיבל דרגת רב פקד בת ים על המפה האירופית: נבחרת עובדי העירייה הוכתרה לאלופת אירופה הרגע שבו צריך לדעת להגיד לא: בני הנוער בגבעת שמואל קיבלו כלים לקיץ בטוח מתנדב מד"א בן 26 מנתניה ואב לשלושה קיבל אות הצטיינות ארצי תקף בנתניה חייל בפטיש כי "נכנס לשטח שלו" – ונמלט לחו"ל מסיבת סיום של תלמידי כיתה י' באשקלון הסתיימה בצו סגירה ללופט אשקלון: אהוד בנאי הופך את מערות בית גוברין לחוויית וידאו ארט לילית בגיל שבו רוב האנשים כבר מזמן סיימו ללמוד: 20 גמלאים מאור יהודה חזרו לכיתה 3 מיליון שקל יושקעו בשיקום בריכות הורדוס ביהודה ושומרון אופקים: עבודות להקמת מערך המצלמות העירוני יובילו לשינויים זמניים בהסדרי התנועה מאשקלון לקרנגי הול: עמית יפרח זכתה בפרסים בינלאומיים ותופיע בניו יורק הבמה שלהן: נשים בלוד הופכות את סיפורי החיים להצגה קהילתית מחוז יהודה ושומרון: ניסיון הברחה של 90 ציפורים מוגנות סוכל בגבול המזרחי לא עוד שיעור רגיל: המשחקים שפיתחו מורות מנתיבות ואשקלון כדי לחזק את החוסן של הילדים הבוקר שהרעיד את הרשות: ראש עיר באזור ירושלים עוכב לחקירה בלהב 433 10 שוהים בלתי חוקיים אותרו במפעל סמוך לקריית מלאכי – העסק נסגר ל – 30 יום אחרי 14 שנים: בית ספר ביאליק ביבנה נפרד מהמנהלת שהפכה לחלק מהקהילה

מינוי חדש בעיריית רחובות

רועי פרייברון נבחר למנהל אגף רישוי ותיכנון במינהל הנדסה

וועדה מקצועית בעיריית רחובות בחרה פה אחד באדריכל רועי פרייברון, לתפקיד מנהל אגף רישוי ותכנון במנהל הנדסה רועי יחליף בתפקיד את אדריכל שגיא תמרי, שפורש מתפקיד זה לאחר שמונה שנים בתפקיד 

לפני מספר ימים הופיעו המועמדים הסופיים בפני וועדה מקצועית שבחרה את מנהל אגף רישוי ותכנון החדש במנהל ההנדסה . לקחו חלק בהליך הבחירה : ראש העיר, מנכ"ל העירייה, סמנכ"ל משאבי אנוש, מהנדסת העיר, מבקר העירייה, היועצת המשפטית נציג הוועד ונציג ציבור.

אדריכל שגיא תמרי כיהן כמנהל אגף רישוי ותכנון במנהל הנדסה בשמונה השנים האחרונות. במסגרת תפקידו הוא היה חלק מצוות התכנון העירוני  מטעם מינהל ההנדסה ועסק בנושא ההתחדשות העירונית בעיר ובתוכנית קרית משה בפרט.

אדריכל שגיא תמרי : "אני גאה שפעלתי לטובת בניינה והתפתחותה של העיר רחובות. אני מודה מאוד לראש העיר, רחמים מלול, שאפשר לי לפעול ולהביע את משנתי המקצועית לטובת תושבי רחובות, ולהשפיע ולהיטיב עם כל כך הרבה אנשים" 

אדריכל רועי פרייברון מכהן בשנים האחרונות  כמנהל מחלקת אדריכלות בעיריית פתח-תקווה, ובעבר כיהן כאדריכל ומנהל פרויקטים במשרדי אדריכלים פרטיים. 

פרייברון הינו בוגר תואר ראשון באדריכלות, תואר ראשון נוסף בהנדסת בניין ותואר שני בתכנון ערים ואזורים מהפקולטה לארכיטקטורה בטכניון, חיפה. 

מדובר בתפקיד מרכזי במנהל ההנדסה ובעיריית רחובות, עם השפעה רוחבית המגשרת בין כל הליכי התכנון והבניה בעיר- החל משלב הייזום הכנת התוכנית בהתאם לצרכי העיר/יזמות והתושבים ועד למתן היתרי הבניה. מנהל האגף אחראי על אופי המרחב הבנוי בעיר, קידום הליכי תכנון עירוניים, הנחיות רישוי לאדריכלים ויזמים ועוד.  

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רחובות

דילוג לתוכן