גליה בן שמעון מונתה למנהלת התפעול של פארק המיחזור והחינוך הסביבתי “דודאים” שבנגב, במהלך שנחשב חריג בענף הפסולת והתשתיות. בן שמעון, מהנדסאית תעשייה וניהול, היא מהנשים הבודדות בישראל שמובילות אתר תפעולי בהיקף כזה.
בן שמעון החלה את דרכה באתר בשנת 2013 בתפקיד שוקלת, ובהמשך התקדמה למחלקת הגבייה ולניהול מערך המשקל. לאורך השנים הפכה לדמות מרכזית ומוערכת בקרב העובדים והלקוחות, וכעת מצטרפת לשדרת הניהול הבכיר של חברת BSE GROUP.
עם כניסתה לתפקיד, הציבה בן שמעון שורה של יעדים שמטרתם לשדרג את מערך התפעול באתר ולהתאים אותו לאתגרי העתיד. בין היתר, מתוכננים צעדים לצמצום עומסים ותורים, הטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור תהליכי העבודה, ושדרוג תשתיות שער הכניסה – כולל הרחבת נתיבים והפרדה בין תנועת משאיות למבקרים, לטובת בטיחות ויעילות.
בנוסף, היא צפויה להוביל פרויקט כולל לניהול תחום המיחזור באתר, במטרה לייעל את תהליכי המיון ולהפחית את כמות הפסולת המועברת להטמנה, כחלק מחיזוק עקרונות הכלכלה המעגלית.
בן שמעון, תושבת תדהר ואם לשלושה, ידועה בגישת ניהול המשלבת הקפדה על בטיחות ושירות לצד העצמת עובדים. “דודאים הוא הבית השני שלי”, אמרה. “המטרה היא להפוך את האתר למודל של מצוינות תפעולית, המשלב טכנולוגיה מתקדמת עם ערכי קיימות”.
מנכ"ל החברה, סער חרזי, בירך על המינוי וציין כי “מדובר במנהלת בעלת ניסיון מוכח ויכולות גבוהות, שתתרום משמעותית לקידום החברה ולהתמודדות עם האתגרים העומדים בפניה”.
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן







