מבזקים
צפו: יירוט מוצלח מחוץ לשטח העיר אילת; אין נפילות אילתים, האם ראיתם את הנערה הנעדרת מרמלה? ייתכן ונמצאת בעיר נהג נמלט, פגע בניידת וברח לחברון – נעצר כעבור יממה במהלך מעצר מבוקשים בטמון: רכב האיץ לעבר הכוחות, ארבעה נהרגו גני תקווה: שני נהגים נעצרו אחרי עימות אלים ברחוב ההדרים 135 רחפנים אסורים נתפסו בחנות צעצועים בחברון, בעל העסק נעצר מכפר עוריף עד חברון: פשיטות ביהודה ושומרון חשפו נשקים ותחמושת מחפשים אהבה דווקא עכשיו? בגבעת שמואל מזמינים להרצאה מיוחדת על זוגיות בזמן מלחמה דרמה בראשון לציון: תינוקת ננעלה ברכב וחולצה תוך דקות אזרחית זרה עוכבה בדרום הר חברון והועברה לבחינת גירוש עוגה אחת, חיבוק גדול: יבנה התגייסה למען משפחות המילואים מזרח ירושלים: בן 18 נעצר, דגלי חמאס וחומרי הסתה נתפסו חשד להצתה ברמלה: בית כנסת ומתחם מזון עלו באש המשטרה עצרה חתן לפני שבע ברכות: חשד לעבירות מין בירושלים בית שמש מחזקת את ההסברה לחרדים: הנחיות חירום גם בטלפון כשר דימונה: הלימודים לא נפתחו – ואז נשמעו אזעקות באזור תאונה בכביש 411: שני פצועים פונו לבית החולים 5 מתכונים קלים ומהנים להכנה עם הילדים בזמן המלחמה: מטבח של חוסן ויצירה כרמל שאמה הכהן לתושבים, לאחר שיגור הטיל מלבנון: "עם הנצח לא מפחד – זה קטן עלינו" תחזית מזג האוויר: מהפך בטמפרטורות – מגשם מקומי ועד לשרב ואובך

מי אם לא הוא? ערן לוי העניק 1-0 למרמורק על כסייפה

האדומים היו בדרך לתיקו, אך הרכש הנוצץ כבש בדקה ה-78 והעניק לקבוצתו ניצחון ראשון העונה. ניסן יחזקאל יכול להתעודד מעט לאחר שקבוצתו שיחקה בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-68 ורשמה הופעה לא כל כך טובה.

ערן לוי עושה 1-0 יקר

הפועל מרמורק יכולה לנשום לרווחה לאחר שהשיגה את הניצחון הראשון שלה העונה. האדומים התארחו היום (שלישי) בדימונה לקרב קשוח מול כסייפה, ולאחר קושי רב ניצחה 1-0 וקטפה 3 נקודות.

מהדקה הראשונה של ההתמודדות קיבלנו משחק די שבלוני מצד שתי הקבוצות שמעטו לאיים על השער. מרמורק כצפוי שלטה בכדור בפתיחה, אך מנגד כסייפה הסתכלה לה בלבן של העיניים ושלחה המון שחקנים קדימה ללא חשש. ערן לוי, שנחשב לעמוד התווך בקבוצה, ניסה לספק כדורי עומק לחלוצים שלו אך הם נבלמו בצורה יפה על ידי הגנת כסייפה. מנגד, מושיקו אביטן ודלה ימפולסקי רשמו הופעה מצוינת ומספר פעמים איימו על השער של האדומים.

בפתיחת המחצית השנייה ראינו את מרמורק נועזת יותר, לאחר ניסיונות נוספים של אקסברד וערן לוי לכבוש שער ראשון לקבוצתם. בדקה ה-68 החל תפנית במשחק. שחקן של כסייפה הוכשל סמוך לרחבה על ידי שוערה של מרמורק, טימור ללו שיצא באדום והותיר את קבוצתו בעשרה שחקנים. מכאן, כסייפה הרגישה יותר בביטחון ומספר דקות לאחר מכן מושיקו אביטן שיחרר כדור מ-20 מטר שכמעט הכניע את השוער. ההתלהבות של כסייפה עלה לה ביוקר, לאחר שערן לוי ניצל מתפרצת, היטל בשחקן ההגנה ושיחרר כדור חזק לפינה השמאלית של השוער שקבע 1-0 יקר.

מאותם רגעים הייתה קבוצה אחת על המגרש. כסייפה שלחה את כל השחקנים שלה למעלה, ומרמורק מצידה נסוגה אחורה ולא ניסתה להחזיק בכדור בפעמים הבודדות שנתנו לה. בדקה ה-85 זה כמעט עלה לה ביוקר לאחר שהחלוץ המוכשר, אביטן שיחרר בעיטה מעל השער ולמזלם של מרמורק התוצאה לא השתנתה. הבליץ' נמשך עד דקות הסיום לאחר שהשופט הורה להוסיף 6 דקות תוספת זמן. ניסיונות של כסייפה נכשלו פעם אחר פעם והם רושמים הפסד נוסף בליגה  כאשר הם עם 0 נקודות עד כה. מנגד, מרמורק יכולה לחייך מעט לאחר שהצליחו להשיג את הנקודות על אף היכולת הפושרת.

מרמורק עם 3 נקודות ראשונות כאשר היא מטפסת למקום החמישי בטבלה. ביום שישי האדומים יתארחו למשחק קשה נגד מכבי עירוני אשדוד המפתיעה. המשחק יועבר בספורט 5.

דילוג לתוכן