מבזקים
ריגול בבת ים בזמן מלחמה: כתב אישום הוגש נגד תושב העיר שסיפק מידע לאויב בתמורה לכסף "מתחייב שנמצא את המקום להנציח אותו": חבר מועצת העיר רחובות אביב איטח ניחם את משפחתו של ישי לוי ז"ל על רקע חוב הימורים של רבע מיליון שקלים: כתב אישום על ניסיון רצח הוגש נגד שני צעירים בגבעת זאב אמצעי לחימה לצד עריסת תינוק: כוחות חטיבת גבעתי פועלים צפונית לליטני שינויים בצמרת הניהולית: אושרי דודאי הירושלמי מונה למנכ"ל ונציג הבעלים בבני יהודה טלטלה בצמרת עיריית באר שבע: הגזבר ליאור דיעי מסיים את תפקידו לאחר 21 שנה טוויסט מקסיקני-בווארי: מתכון מנצח לצ'ילי קון קרנה נקניקיות נתניה מצדיעה לאברהם סוצקבר: שדרה חדשה נחנכה על שמו של גדול משוררי היידיש בעולם חומת המגן של העיר: אור יהודה הצדיעה למשרתי ומשרתות המילואים מהפכת קמעונאות בחולון: רשת יוחננוף השיקה סניף ענק וחדשני על פני 8,000 מ"ר תצביעו ברגליים: מצעד הגאווה 2026 בתל אביב חוזר למסלול המסורתי לאורך הטיילת עם רשימת כוכבים חסרת תקדים על הבמה דרמה בדרום: שוטר ושני קרובי משפחתו, בהם אל"מ במילואים, נעצרו בחשד לניסיון רצח מתוכנן "רציתי איור אמיתי, כזה שהבין אותי": היוצרת חן בוקר-אמר בחרה באמן והמאייר נדב ורטה לתמונת ספר הביכורים ״נעלם איקס״ הדור הבא של האנרגיה המקיימת: אילת, באר שבע, רהט, אופקים, קריית גת, אשקלון, רחובות, ראשון לציון, בת ים, ירושלים, נתניה ומטה בנימין נבחרו לתוכנית הלאומית "סוויץ'" מלחמה ב"טרור הסביבתי": חוק פסולת בניין ההיסטורי אושר לקריאה שנייה ושלישית בכנסת לפיד המכביה 2026 הונף במסע אופנועים היסטורי ברחבי אשכול רשויות שורק דרומי – מזכרת בתיה, ברנר, יואב וקריית מלאכי רמלה מצדיעה: ערב הוקרה מיוחד למשרתי ומשרתות המילואים עם גיא הוכמן – נותרו כרטיסים אחרונים אירוע חריג בצפון גרסה קיצית ומרעננת למאכל הלאומי: מתכון לפלאפל אפוי בטטה וגזר עם טחינת מנגו וליים גאווה כפר-סבאית בבית הנשיא: תלמידי תיכון רבין הציגו לנשיא הרצוג מיזם סייבר-גיאוגרפיה חדשני

  מי אשם במילוי הצהרת בריאות בנייד?

איש המכירות לא רשם בעיה לבבית מולדת וחברת הביטוח מסרבת לשלם  התובע : הצהרתי על הבעיה בשיחת הטלפון

אם אתם חותמים על הצהרת בריאות באמצעות הנייד, בדקו היטב שכל מה שהצהרתם נכתב על ידי המוכרן שמעבר לקו. אדם שרכש פוליסת בריאות, תובע את חברת הביטוח לאחר שמחלתו לא הוכרה, בטענה שהסתיר מידע על מצבו הבריאותי.

באמצעות עו"ד סאמי אבו ורדה, מומחה לתביעות ביטוח, הגיש האיש, בשנות ה-30 לחייו תביעה לבית משפט השלום בחיפה כנגד חברת הביטוח ובה נטען  כי לפני כשנתיים, התקשר אליו טלפונית איש מכירות של החברה והציע לו לרכוש פוליסת ביטוח בריאות. האיש, שהיה ברשותו פוליסת בריאות בחברה אחרת, השתכנע לבטלה ולעשות ביטוח חדש.

 לדבריו, במהלך השיחה הציג לו איש המכירות שאלות על מצבו הבריאותי והוא ענה על כולן ובין היתר ציין כי יש לו בעיה לבבית מולדת. לאחר מכן נשלחו לו מסמכים לנייד והוא חתם עליהם.

 כעבור כמה חודשים לקה האיש באירוע מוחי והיה מאושפז בבית חולים. לאחר החלמתו פנה לחברת הביטוח וביקש לקבל את הפיצוי בסך 450,000 שקל המגיע לו על פי הפוליסה שרכש על מחלה קשה, כלומר האירוע המוחי שבו לקה. חברת הביטוח סירבה לשלם בטענה שהמובטח לא הצהיר על בעיה לבבית מולדת בטופס הבריאות וכי יש קשר סיבתי בין הבעיה הלבבית לאירוע המוחי.

בתביעה נטען שהאיש דיווח על מצבו הבריאותי, אבל בשל העובדה שלא הוא מילא את הצהרת הבריאות אלא איש המכירות של חברת הביטוח והוא רק חתם עליה, הטעות ברישום היא של איש המכירות. כמו כן נטען שאין כל קשר רפואי בין הבעיה הלבבית לאירוע המוחי שפקד אותו.

לדברי עו"ד סאמי אבו ורדה, העובדה שלתובע יש פוליסות בריאות נוספות שגם בהן הצהיר על הבעיה הלבבית המולדת שלו, מוכיחה שהוא לא הסתיר עובדה זו מחברת הביטוח ומדובר בטעות של נציג החברה.

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-חדשות מהארץ >> לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן