מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

מי הגיע לאירוע 'הלילה לא לומדים תורה' בלוד? 

"המסר שיצא מהערב הזה הוא שדורות רבים חלמו על מדינה יהודית ובית לעם היהודי והיום הבית הזה נמצא בסכנה. הדרך היחידה להימנע מחורבן נוסף היא לשבת יחד ולקבל החלטה לגבי הדבר המשותף שחשוב לכולנו", אמרה יפית חייקין, מנהלת מחלקת זהויות בחברה למתנ"סים
מרים פרץ, ישי שריד, חברת הכנסת לשעבר מיכל רוזין ואסף וייס השתתפו באירוע "הלילה לא לומדים תורה", שהתקיים בליל תשעה באב במרכז הקהילתי בעיר לוד, מבית החברה למתנ"סים
את האירוע הנחתה מוריה קור. האירוע עמד בסימן: "יחד שבטי ישראל?!", זאת על רקע המלחמה המתמשכת והמשבר הביטחוני, החברתי והפוליטי שעוברת המדינה בתקופה האחרונה.
יפית חייקין, מנהלת מחלקת זהויות בחברה למתנ"סים, ציינה כי המסר שיצא מהערב הזה הוא שדורות רבים חלמו על מדינה יהודית ובית לעם היהודי והיום הבית הזה נמצא בסכנה. הדרך היחידה להימנע מחורבן נוסף היא לשבת יחד ולקבל החלטה לגבי הדבר המשותף שחשוב לכולנו, שהוא יהיה הדבק ולצד זה שלכל שבט או קבוצה יהיה את האמונות והדעות והמרחב שהוא שלה.
עוד ציינה חייקין כי בנוסף ההבנה שהאחריות על שלמות החברה והמדינה היא על כולנו והיא מתחילה במעשים הקטנים, למשל לא לצפור בכביש או לא לעקוף בתור או להאיר פנים למי שמולנו. זה נוח להטיל את האחריות על האחר או על המנהיגים אבל זה פחות אפקטיבי. השינוי נמצא בידיים שלנו כפרטים וכחברה.
אירועי "הלילה לא לומדים תורה 2024" התקיימו זו השנה ה-25 במרכזים קהילתיים נוספים ברחבי ארץ, בהשתתפות 50 כאישים בולטים בחברה הישראלית, חברי כנסת, אנשי ציבור, נציגי משפחות החטופים ומשפחות שכולות.
◼️ לחדשות לוד והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רשת המתנ"סים לוד, החברה למתנ"סים

דילוג לתוכן