אמש (שישי) התקיים ברמלה מפגן תמיכה של נבחרי ציבור מכל רחבי הארץ במשפ' דסטאו ביסט כ-18 חברי מועצות מכל רחבי הארץ נפגשו עם משפ' דסטאו אשר נרצח בפיגוע דריסה במהלך מהומות שומר החומות ב-30.5.21 ברמלה.

נבחרי הציבור שמעו סקירה מקיפה על הצעדים שהמשפחה נוקטת לאיתור החשודים ועל צעדי המשך המתכוננים. נבחרי הציבור יצאו בקריאה משותפת יחד עם המשפחה בדרישה מכל גורמי האכיפה לחקור את פיגוע הדריסה ולהעמיד את הרוצחים לדין.
המשפחה הדגישה עוד את הדרישה החד משמעית מראש הממשלה נפתלי בנט להורות במיידי על כניסת השב"כ לחקור את הרצח. בהמשך לכך, המשפחה הודיעה כי בכוונתה לערוך מחאה שמתוכננת להתקיים ביום שלישי (5.10) בשעה 10:00 מול משרד ראש הממשלה, בירושלים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









