מבזקים
תעלומה סמוך לרחובות: גופת גבר אותרה בשטח פתוח – ככל הנראה הייתה במקום במשך ימים התרעה על חדירת מחבלים בעופרים: רכב חשוד חדר ליישוב – החשוד נעצר לאחר ירי שריפה הבוקר באילת: בן 40 חולץ מהקומה השלישית עם כוויות בכל גופו – מצבו קשה לילה אלים בדימונה: בן 18 נמצא עם פציעות חודרות – מצבו קשה הלילה בנגב: בן 17 נפצע אנוש בתאונת דרכים – פונה לסורוקה תוך החייאה "לגמור אותו": הסכינים, האלה ופטיש השניצלים – כך, הסתיים העימות ברצח בניהו רזי מירושלים הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר

מנהלת אגף חינוך חדשה בגן יבנה: איילת טייטלבוים

בתום תהליך ארוך שכלל בחינה של עשרות מועמדים, המועצה המקומית גן יבנה החליטה על מינויה של איילת טייטלבוים (45) למנהלת אגף החינוך החדשה של מועצת גן יבנה. טייטלבוים תחליף בתפקידה החדש את רחמים שרים ששימש כמנהל אגף החינוך בגן יבנה מזה שנים ארוכות. המועצה המקומית גן יבנה מודיעה על בחירתה של איילת טייטלבוים לתפקיד מנהלת אגף החינוך החדשה. הודעת המינוי הרשמית תימסר בעת קיום ישיבת המועצה הקרובה.

איילת טייטלבוים, תושבת גדרה, נבחרה לכהן כמנהלת אגף החינוך במועצה המקומית גן יבנה, לאחר שנמצאה המתאימה ביותר מבין עשרות מועמדים שהגישו מועמדותם לתפקיד. טייטלבוים, בעלת תואר ראשון בחינוך מטעם סמינר הקיבוצים ותואר שני בחינוך מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, ניהלה בשנים האחרונות את אגף התכניות החינוכיות בתאגיד העירוני בירושלים, ניהלה את מחלקת המניעה בעיר ללא אלימות בעיריית רמלה, ניהלה תכנית חינוכית ארצית 'אשכולות חשיבה', התוותה אסטרטגיות פדגוגיות, ניהלה את תחום החינוך במגוון מוסדות חינוך ומוסדות תרבות ועוד.

ראש המועצה, דרור אהרון: "אני רוצה לברך את איילת טייטלבוים בתפקידה החדש ולהודות לרחמים שרים, המנהל היוצא, על שנים ארוכות של שירות מסור למען תושבי גן יבנה. תפקיד הניהול של מערכת החינוך בגן יבנה הינו תפקיד חשוב מאד וקריטי במיוחד, ולכן היה חשב לנו לבחור בקפידה את האדם שימלא את התפקיד. אני מאחל לאיילת הצלחה בתפקידה החדש למען מערכת החינוך בגן יבנה ולמען הדורות הבאים".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן