מעל 150 מתושבי הנגב השתתפו במפגש עם חברת NVIDIA

מרכז לאודר לתעסוקה בנגב קיים בסוף השבוע שעבר מפגש ייחודי עם חברת הטכנולוגיה הבינלאומית NVIDIA, שמשך אליו מעל ל־150 משתתפים מכל רחבי הדרום
מרכז לאודר לתעסוקה בנגב קיים בסוף השבוע שעבר מפגש ייחודי עם חברת הטכנולוגיה הבינלאומית NVIDIA, שמשך אליו מעל ל־150 משתתפים מכל רחבי הדרום. את המפגש הובילה מגייסת מטעם החברה, שהעניקה למשתתפים כלים פרקטיים לשדרוג תהליך חיפוש העבודה, עם דגש על תעשיית ההיי-טק.
במהלך המפגש קיבלו המשתתפים טיפים לכתיבת קורות חיים בולטים שימשכו את עיניהם של מגייסים, הדרכה לבניית פרופיל לינקדאין חזק ושימוש אפקטיבי בו, וכן דגשים חשובים להצלחה בראיונות עבודה, מה נדרש לדעת, כיצד להתכונן, ואילו צעדים יכולים להבטיח רושם חיובי על המעסיק.
קרן כהן, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בנגב, אמרה: "המפגש עם NVIDIA נתן לתושבי הנגב הזדמנות ייחודית לקבל הצצה מבפנים לדרישות השוק וללמוד ישירות מאחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם. מרכז לאודר לתעסוקה פועל כל העת כדי להביא לכאן את ההזדמנויות והידע שיאפשרו לתושבים להשתלב ולהצליח בשוק העבודה התחרותי."
המפגש האחרון ממשיך את המסורת הארוכה של שיתוף הפעולה בין מרכז לאודר ל‑NVIDIA, שכללה עשרות סדנאות, ימי ראיונות ואירועים נוספים בדרום. שיתוף פעולה זה מאפשר לתושבי הנגב לקבל ידע וכלים עדכניים, להזדמנויות תעסוקה ייחודיות על מנת לחזק את הסיכוי להשתלב בהצלחה בשוק העבודה התחרותי.

צילום: מרכז לאודר לתעסוקה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן