מבזקים
המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה פטל מהחממה, קרואסון בקיבוץ וגבינה מבארי: סוכות בעוטף עזה מתחיל באדמה פיצה שנולדה בסלון, חומוס של אבא ובן ויין מול הגבעות: סוכות במודיעין מכבים רעות המסבחה שנולדה ממשפחה של טבחים, הבורקס של שש בבוקר והלחמנייה של אתי: סוכות בלוד דרך האוכל מאפייה מ – 1955, פלאפל על ויצמן וירקות ישר מהשדה: סוכות בכפר סבא של פעם והיום המעורב על הפלטה, הקובה על הפתילייה והרוגלך החם: סוכות בירושלים דרך חמישה טעמים שאי אפשר להעביר לעיר אחרת קוסקוס של אמא, בייגל מפיטסבורג וכרם בלב המדבר: סוכות בירוחם דרך האוכל שווארמה ותיקה, קונדיטוריה על שם סבתא ופודטראק של ילד מהעיר: סוכות ביהוד מונוסון ממפעל יין בן 1,500 שנה לג'חנון של שבת: סוכות ביבנה דרך הצלחת פלאפל מ – 1969, קובה שהפכה למפעל וקפה שנולד בתוך סיפור: סוכות בחולון דרך האוכל גלידה בת 60, קובה של בית ודגים על המים: סוכות בהרצליה בין סוקולוב לים הפלאפל משנות ה – 60, הקוסקוס והקפה מול המדבר: דימונה פותחת שולחן בסוכות ג'חנון, קפה ועיר שנולדה מצריפים: סוכות בגני תקווה דרך הצלחת מהפרדסים של פעם לבייקרי של היום: גן יבנה מגישה סוכות בטעם מקומי סוכות בגדרה: הבורקס שכולם מכירים, הפיצה הראשונה במושבה והקפה שנולד בגן ביל"ו סוכות בגבעתיים: הסביח שהמציא שפה, המאפייה של שלושה אחים והמסעדה שנולדה בשביל אמא "אתה רוצה דקירה?" ויכוח על הכלב הסתיים באגרוף ובאיום בסכין: כתב אישום נגד צעיר מקריית עקרון סוכות בגבעת שמואל: מהסביח של הצהריים עד הסושי בערב – והקינוח שמחזיר לשורשים הרומניים תושב רחובות נאשם: חזר לפיצוצייה באשקלון לאחר שהשוטרים עזבו ואיים על עובד "עד שאני אהרוג אותך"

מעצב שיער מרחובות נעצר

הספר נעצר בחשד שסייע לפריצה וגניבה של עשרות אלפי שקלים מספר אחר

המשטרה עצרה ספר במקצועו תושב רחובות בחשד שסייע לפריצה וגניבה של עשרות אלפי שקלים מבית קולגה בעיר, הנאשם נכלא ובתום חקירה הגישה נגדו התביעה המשטרתית השבוע במחוז מרכז כתב אישום

חוקרי תחנת רחובות פתחו בחקירה לפני כשבועיים עם קבלת דיווח בדבר פריצה וגניבה של עשרות אלפי שקלים מביתו של תושב רחובות שהינו בעל מספרה בעיר.

בתוך כך, החוקרים בצעו פעולות חקירה מגוונות תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים ועצרו לחקירה את הנאשם-ספר במקצועו תושב רחובות בשנות השלושים לחייו בחשד לסיוע במעשה, בתום חקירתו נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת בבימ״ש.

השבוע הגישה יחידת התביעות במחוז מרכז כתב אישום נגדו ובקשת מעצר עד תום ההליכים, בהתאם לממצאי החקירה.

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן