מבזקים
מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה

מקדמים את פארק הטרמינל

פארק הטרמינל של אילת הממוקם בחלקו הדרומי של שטח שדה התעופה הישן, מתקדם בצעדי ענק. לצד עבודות התשתית, אישרה מועצת העיר אילת בישיבתה האחרונה (9.11) התקשרות עם חברות להקמה והפעלה של שוק האוכל ושל אוהל המופעים, שיהיו חלק מפארק הטרמינל – מרכז תרבות, בילוי ופנאי החדש של אילת. ראש עיריית אילת – אלי לנקרי הודה ליזמים על האמון שהם נותנים בפיתוח העיר אילת ובקידומה. 

שוק האוכל בפארק הטרמינל, ישתרע על שטח של 2,000 מ"ר והוא ימוקם מזרחית למסלול ההמראה לשעבר. כחלק מעיצוב המתחם ישולבו מכולות חדשות ומשומשות בשתי קומות פתוחות ובהן מגוון מסעדות. לצד היצע קולינרי רב, יציע המתחם גם פעילויות תרבות ופנאי, מופעים, מוזיקה, אומנות, ועוד. עלות ההקמה נאמדת בכ – 7.2 מיליון שקלים. לטובת הקמה וניהול של שוק האוכל, אישרה העירייה את ההתקשרות  עם חברת דיל קפה החזקות וא.ל פדרו בע"מ. במסגרת ההתקשרות תקים ותנהל החברה את שוק האוכל שייקרא "שוק הטרמינל" וישתרע על שטח של 2 דונם. המתחם יפעל בהתאם לתכנית "שימושים זמניים בשדה התעופה המתפנה באילת". את ההליך כולו ניהלה החברה הכלכלית לאילת (חכ"א) בע"מ והיא גם תפקח על הפעלתו. לטובת הקמה והפעלה של אוהל המופעים אישרה העירייה את ההתקשרות עם חברת "ברקה השקעות ואחזקות בע"מ". במסגרת ההתקשרות רכשה החברה את אוהל המופעים מחברת "אירמארפר יו אס בע"מ" בעלות של 850 אלף דולרים. האוהל הענק והיוקרתי ששימש את אירוח תחרות מיס יוניברס העולמית באילת, בחודש דצמבר האחרון, ישתרע על שטח של כ- 11 דונם מ"ר ויופעל גם הוא בהתאם לתכנית "שימושים זמניים בשדה התעופה המתפנה באילת". שוק הטרמינל ואוהל המופעים יוקמו כאמור ויופעלו במסגרת פארק הטרמינל שמקדמת העירייה באמצעות החברה הכלכלית לאילת (חכ"א). הפארק הממוקם בחלקו הדרומי של שדה התעופה הישן משתרע על שטח של 150 דונם והוא יכלול פארק ציבורי, רשת שבילים והצללות, אטרקציות, מתחם הופעות ופסטיבלים, שוק אוכל, מרכז תרבות עירוני במבנה הטרמינל ועוד. פיתוח פארק הטרמינל יעשיר את תרבות הפנאי והבילוי בעיר, לטובת תושבי אילת והנופשים בה ויחזק את מעמדה של אילת כעיר תיירות בינלאומית וכבירת הנופש של ישראל המארחת עשרות כנסים ופסטיבלים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דרמן אדריכלים

דילוג לתוכן