מבזקים
בשורה לירושלים: מלון ומרכז הכנסים 'בית שמואל' קיבל תעודת כשרות של הרבנות אב ובנו מנתניה נאשמים בהשלכת רימון רסס לעבר בניין מגורים באשדוד מהחקירה להצהרת תובע: התפתחות קשה בפרשת התינוק בדימונה סטייל עם נוכחות: שיתוף הפעולה היוקרתי של Ray-Ban ו-Dolce & Gabbana נחת בישראל בשורת "המחול החברתי": המופע "HOME" של יניב הופמן חוזר לבמה בתל אביב אשקלון מתרחבת: מאות חניות חדשות ליד תחנת הרכבת רחובות: חסם רכב עם מוט בידו ועקר את המראה בעקבות סכסוך בכביש כבוד לפתח תקווה: תיכון רמון זכה בחידון הציונות הארצי "ישראל שלי": להקת 'פרחי ירושלים' בגרסה מחודשת ומלאת תקווה לשירם של יוסי גיספן ועדי לאון מחבקים את המשרתים: שוטרי מג"ב התארחו לארוחת הוקרה בראש העין מייק אוונס במסר לטראמפ: "אנחנו הכוח שמאחוריך – המשך לעמוד לצד ישראל" ההשקעה שמתחילה להחזיר: הישג חינוכי בקריית גת 7.5 שנות מאסר למורה רועי שער שביצע מעשים מגונים בתלמידיו מסורת של עצמאות: עשרות מנווטים השתתפו באימון הניווט החגיגי בקריית ראשון משטרת מסובים איתרה חשודה בתקיפת נערה בת 16 באור יהודה אשקלון: הולכת רגל כבת 60 נפצעה קשה מפגיעת רכב ברחוב הכרם "הכוח האמיתי טמון באנשים": דור ההמשך של התעשיינים בירושלים התכנס בעטרות תאונה עם מעורבות משאית באשדוד: נהג רכב פרטי נפצע באורח בינוני ביום החג: שריפת דגל הובילה למעצר בירושלים תל אביב: המשטרה עצרה חשוד בסחר בסמים בזמן העסקה

מקווה "מעיין מרגלית" המחודש נפתח ברמלה

המקווה, הקרוי על שמה של הרבנית מרגלית יוסף זצ"ל, עבר שיפוץ נרחב והפך לפנינה אמיתית, המעניקה לנשות העיר חוויה מכבדת וראויה של טהרה.

רגע לפני כניסת השנה החדשה, נחנך ברחוב מוצקין ברמלה מקווה נשים משופץ ומודרני – "מעיין מרגלית". המקווה, הקרוי על שמה של הרבנית מרגלית יוסף זצ"ל, עבר שיפוץ נרחב והפך לפנינה אמיתית, המעניקה לנשות העיר חוויה מכבדת וראויה של טהרה.

בטקס חגיגי שנערך במקום, השתתפו השר לשירותי דת, ח"כ מיכאל מלכיאלי, רבנים, נכבדי העיר ותושבים רבים. ראש העיר, מיכאל וידל, ברך את הנוכחים ואמר: "אני שמח וגאה לחנוך את מקווה 'מעיין מרגלית' המחודש, סמל לטהרה, התחדשות וחיבור למסורת, במיוחד לקראת ראש השנה. המקווה הינו נכס קהילתי חשוב, ואני מודה לכל השותפים לעשייה המבורכת."

השר לשירותי דת, ח"כ מיכאל מלכיאלי, הוסיף: "מקווה טהרה הוא סמל לרוחניות ולחיבור למסורת ישראל. אני מברך את תושבות רמלה על מקווה נשים משופץ ויפהפה זה, ומאחל לכולן שנה טובה ומתוקה."

מ"מ ראש העיר, מאור אשש, ציין את חשיבות המקווה לחיי הקהילה: " זוהי זכות גדולה עבור הקהילה ועבורי  אישית. חנוכת מקווה מחודש ומשופץ זה אירוע חשוב בחיי הקהילה היהודית, המשרת צרכים רוחניים ומסורתיים חשובים. יהי רצון שהזכות להוביל פרויקט זה תעמוד לנו ולכל עם ישראל ויקוים בנו "תִּכְלֶה שָׁנָה וְקִלְלוֹתֶיהָ, תָּחֵל שָׁנָה וּבִרְכוֹתֶיהָ"."

המקווה המחודש מציע חוויה נעימה ומרגיעה, עם עיצוב מודרני ומתקנים חדישים. השיפוץ כלל שדרוג חדרי הטבילה, אזורי ההמתנה,  והוספת אלמנטים עיצוביים המעניקים למקום אווירה שלווה ומכובדת.

 

◼️ לחדשות רמלה והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן