מרדף בלב לוד: מצית מכולת אשפה נעצר בזכות מערך המצלמות העירוני

החשוד הוביל את הכוחות לבעל עסק שסיפק בקבוק תבערה – ונקנס באלפי שקלים

תושב לוד שהצית ושרף מכולת אשפה רכוש עיריית לוד ובה קרטונים ותכולה נוספת, נתפס בתום מרדף של כוחות השיטור והפיקוח העירוני, בהכוונת תצפיתן המוקד רואה ובסיוע המצלמות הפזורות במרחב הציבורי.

לאחר שהחשוד נתפס, הוא הוביל את סגן מנהל שיטור עירוני – אור בן ישי וסגן מנהל הפיקוח העירוני – יהונתן חזן, אל בעל העסק שסיפק לו את בקבוק התבערה בכדי לבצע את ההצתה, שם הבחינו בעבירות נוספות של בעל החנות – וקנסו אותו באלפי שקלים.

"ההבחנה וההכוונה של רמי מהמוקד רואה הם אלו שסייעו לנו לתפוס את המצית", אמרו חזן ובן ישי. "כל מי שיפגע במרחב הציבורי ויהווה הפרה לשקט ולביטחון בלוד אנו נגיע אליו, נעצור ונקנוס אותו כדין".

מנכ"ל העירייה – אהרון אטיאס, שמוביל את חמ"ל האכיפה העירוני וראש העיר עו"ד יאיר רביבו שיזם את מבצע 'שומרים על בית נקי ובטוח', ציינו כי "1,500 מצלמות האבטחה של העירייה, בשיתוף כוחות הביטחון בשטח, ילחמו עד תום וימגרו את הוונדליזם במרחב הציבורי בעיר".


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית לוד

דילוג לתוכן