התמונה האחרונה בה נראתה ראש עיריית נתניה מרים פיירברג איכר ז"ל, אשר הלכה לעולמה הבוקר [שישי] צולמה לפני שבוע בדיוק, כאשר הגיעה לביקורת פתע בשכונת סלע. לתושבים כתבה בחשבון הפייסבוק שלה רק בשישי שעבר:
אתמול בשעת לילה מאוחרת, הגעתי לביקור פתע בשכונת סלע, לאחר שנושא השכונה עלה בישיבת המועצה. אני מכירה את השכונה היטב מאז תקופת שיקום שכונות, ועוקבת מקרוב אחרי הנעשה בשכונה. אנחנו ממשיכים לפעול גם כיום במסגרת פרוייקטים של פינוי בינוי. המפגש עם התושבים שנכחו במקום היה חם ומרגש ואף זכיתי לתקיעת שופר ולברכות להחלמתי, מחווה שנגעה לליבי.
בימים האחרונים יזמתי ובניתי יחד עם הנהלת העיר ומפקד תחנת נתניה תכנית סדורה להתמודדות עם נושאי הסמים והפשיעה שהועלו ובכללה הצבת מצלמות רבות עם מוקד צופה אונליין, לצד מהלכים נוספים לחיזוק הביטחון האישי וכנגד העבריינים הפועלים בשכונה. במהלך הסיור פגשתי גם את חבר המועצה שלו אלגלי, חיזקתי אותו ודרשתי בשלום אביו, שרכבו נפגע יום קודם לכן על ידי עבריינים. האירוע נמצא בחקירת משטרה ואני מתכוונת לעקוב אחר ההתפתחויות.
נמשיך לפעול בנחישות, בשיתוף פעולה מלא עם הנהלת העיר ומשטרת ישראל, כדי להבטיח ביטחון, פיתוח ושקט נפשי לכל משפחה. אני מודה לכל מי שפגשתי אתמול על החיבוק, התמיכה והדאגה. שבת שלום".

מתנדבי זק״א מרחב שרון-צוות נתניה משתתפים בצערם הכבד של בני המשפחה והעיר כולה בפטירתה של ראשת העיר האגדית, בעלת חזון ומעוף שהנהיגה את העיר ביד רמה, הגברת מרים פיירברג-איכר, שהלכה לעולמה כעת.
יו״ר זק״א נתניה, משה ברבר, ור״צ זק״א נתניה, שי רומנו, יחד עם סגני ראש העיר מלווים את בני המשפחה ומסייעים בכל הנדרש.
■ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן









