מבזקים
חוזרים בזמן: עשרות אירועי מורשת נפתחים בכל הארץ 150 מיליון ש״ח: האצטדיון החדש של מודיעין יוצא לדרך בתוך הכאוס: כך הוזרמו מאות אלפי דולרים למשפחות בדימונה 8,000 רצים ומסלול חדש: מרוץ מודיעין חוזר בשורה לתושבים: הבריכה נפתחת כבר השבוע אחרי תקופה מתוחה: הערב ששחרר את נשות גבעת שמואל רהט: חשד לחשבוניות פיקטיביות ב – 22 מיליון ש"ח הפסילה לא עצרה את הנהג מכפר סבא בפעם השישית מלכודת מתוכננת: פרשת החטיפות שמסעירה את רהט, ערד והנגב ויכוח במגרש כדורגל בראש העין נגמר בדקירות כפר סבא בפסגה: הציון המקסימלי במדד הארצי תל אביב מקבלת הנהגה רוחנית חדשה “אלימות היא הרס”: נס ציונה מגיבה לרציחות מהפארק דה פראנס לקריית מלאכי הרצוג בניחום אבלים בפתח תקווה: “כתם מוסרי עמוק” ירושלים: 25 פעוטות בדירה אחת – בלי רישיון “זה יכול להיגמר באסון”: המסר החד של צה״ל להתיישבות המספרים הוחלפו, הזהות זויפה: כך נכנס פלסטיני לתקוע ירי בלילה בגבעת זאב: “חציית קו אדום שלא נקבל” הריח חשף את מה שקרה בדירה במצפה רמון

מרמלה לבמות הבינלאומיות: סיפור ההצלחה של יונתן מגירא

"זו הדרך שלי להתמודד עם מה שעברתי. זה דורש משמעת ברזל – אבל גם מעניק מטרה, תקווה וכוח להמשיך", הוא מספר.

יונתן מגירא, בן 24 מרמלה, הוא הרבה יותר מעוד סיפור הצלחה – הוא השראה. את דרכו החל בפנימייה, שם נחשף לראשונה לעולם הכושר, והמשיך כלוחם בצה"ל. לאחר שירותו, הפך למאמן מקצועי בסטודיו Just Ben Peled, מהמובילים בתחום האימונים האישיים והקבוצתיים.

עם פרוץ המלחמה, גויס יונתן לשירות מילואים קרבי שנמשך כחצי שנה. עם חזרתו, בחר להמשיך הלאה לא רק פיזית – אלא גם נפשית. הוא לקח את אהבתו לתחום צעד נוסף קדימה, והחל להתחרות בתחרויות פיתוח גוף – בארץ ובחו"ל. לא עבר זמן רב, ויונתן כבר קטף מקומות ראשונים בתחרויות נחשבות של מספר איגודים בינלאומיים.

"זו הדרך שלי להתמודד עם מה שעברתי. זה דורש משמעת ברזל – אבל גם מעניק מטרה, תקווה וכוח להמשיך", הוא מספר.

בעיריית רמלה רואים ביונתן מקור לגאווה עירונית. הוא דוגמה לכך שהעיר מצמיחה מצטיינים גם מעבר למגרשים – אל זירות חדשות של הצלחה, התמדה ופריצה אישית. אנו מאחלים ליונתן הצלחה רבה בתחרות הבאה – ומלווים אותו בגאווה.

 

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן