מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

משרתי המילואים: לא יקבלו הליכים בהוצאה לפועל בתקופת שירות

התקנות מעניקות הגנה מיוחדת למשרתי מילואים ובני זוגם בהליכי הוצאה לפועל, המשך תקופת זכאות שנקבעת לפי למועד תחילת השירות.

סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין התקין תקנות חדשות להגנת משרתי המילואים בהליכי הוצאה לפועל. התקנות שהוכנו בשיתוף עם מחלקת ייעוץ וחקיקה (משפט כלכלי) במשרד המשפטים מעניקות הגנה מיוחדת למשרתי מילואים ובני זוגם בהליכי הוצאה לפועל, המשך תקופת זכאות שנקבעת לפי למועד תחילת השירות. התקנות קובעות כי לא ינקטו הליכים חוקיים נגד החייבים זה, זה במטרה לאפשר למשרתי את המילואים ולמשפחותיהם להתרכז בתרומתם למדינה, לבד לשאת בעומס נוסף של הליכים משפטיים.

ההגנה לא תחול על חובות מזונות, למעט מקרים בחברת החוב נגבה על ידי המוסד לביטוח לאומי. בנוסף, כי ירשם ההוצאה לפועל יהיה מוסמך לבטל הליכים שננקטו בתקופת ההגנה, ואף להכריע אחרת בחוץ מיוחדות לבקשת הזוכה.

סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין: "בזמן שמשרתי המילואים עוזבים את שגרת יומם ומסכנים את חייהם למען ביטחון ישראל, חובתנו גם בביתם תינתן להם רשת ביטחון. משפחותיהם זו. משרד המשפטים בראשותי ימשיך לפעול להגנה על משרתי המילואים״.

מנהל רשות האכיפה והגב, אורי ולרשטיין: "רשות האכיפה והייה, רואה חשיבות גדולה מאוד, בהגנה על משרתות ומשרתי המילואים ובני זוגם. הרשות תפעל פועלת לתקנות שמוביל ומתקין שר המשפטים, עוזרת במניעת הליכי גבייה נגדם בתקופת. שירותם, גם מערכת ההוצאה לפועל, גם במרכז לגביית קנסות, אגרות וגם במינהל הגבייה הממשלתי. זוהי חובה וזנו, כרשות ממשלתית, עבור עזרה לאוכלוסיה חשובה זו".


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות שירותים לציבור – ביטוח לאומי / רשות המסים / חשמל / דלק וגז / מים / בנקים בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן