העיר אילת מרכינה ראש ומשתתפת בצערה העמוק של משפחת דמארי על נפילתו של רס״ר (מיל׳) מתן דמארי, מפקד כיתה בפלוגת הסיור של חטיבת האש (215), שנפל היום, שלישי כ׳״ב בכסלו, 5.12.23, בקרב בצפון רצועת עזה. בן 31 בנופלו.
מתן ז״ל יובא למנוחות, מחר (רביעי, 6.12.23) בשעה 13:00 בבית העלמין בדימונה. הסעה מאורגנת תצא מאילת בשעה 9:30 מרחבת מתנ״ס בית רובין. המשפחה תשב שבעה בעיר דימונה, רחוב הרב מרדכי אליהו 28.
מתן ז״ל, בן אילת, שגדל והתחנך באילת, מלח הארץ, גיבור ישראל, בנם של ותיקי העיר משה דמארי וזהבה טל דמארי, אחיהם הבכור של עמית ורועי, אביהם של עידו ונועה ובעלה של עדן. הי״ד.
בהתכתבות המפורסמת ברשת, רק יממה לפני שנפל, כתב לחבריו: "גם אני אחרי יומיים בבית. מגיעים עם כוחות מחודשים. וכמו שיר אמרה – עזה – וכל מילה מיותרת".

בפוסט שפרסמה, כתבה שיר לבון:
◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות דימונה, מצפה רמון וים המלח בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








