בנתב"ג התקיים תרגיל מגה חירום (מצב חירום 2), המדמה התרסקות מטוס עם 284 נוסעים, בהם עשרות פצועים והרוגים. מתנדבי זק״א פעלו בשטח במשך שעות יחד עם אנשי המז"פ של משטרת ישראל ואנשי רשות שדות התעופה, תוך ביצוע פעולות מיון וזיהוי מורכבות.
חיים וינגרטן, סמנכ"ל מבצעים בזק"א, מסר: “התרגיל דימה מצב חירום של התרסקות מטוס עם נוסעים רבים. מתנדבי זק״א מחוז מרכז הוזנקו מיד לזירה, פתחנו חפ”ק בשטח, ריכזנו את גופות ההרוגים וסייענו לחוקרי המז״פ של משטרת ישראל בתהליך הזיהוי. מתנדבינו פעלו במסירות רבה וסיפקו מענה מקצועי לצד צוותי הזיהוי בשטח.”
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









