ניסיון להקים ועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי, המעסיקה מעל 530 עובדים, הסתיים בכישלון חרוץ. כדי להכריז על ועד יציג נדרשות חתימות של לפחות שליש מהעובדים – מעל 180 איש – אך בפועל נאספו רק 36 חתימות.
בנוסף לכישלון המספרי, מספר עובדים טוענים כי הוטעו במהלך ההחתמות. לטענתם, נציגים פנו אליהם בשיחות טלפון והבטיחו הבטחות שונות, מבלי להסביר את ההשלכות המשפטיות והכלכליות של הקמת ועד או את השפעתו על תנאי ההעסקה.
"הציגו תמונה ורודה, אבל לא אמרו לנו מה זה באמת אומר", סיפרו חלק מהעובדים. בעקבות כך, נרשם גל פניות לביטול חתימות והסרת שמות מרשימות התומכים ביוזמה. כעת נראה כי היוזמה ירדה מסדר היום, ועבודת הקרן נמשכת כסדרה.
◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









