מבזקים
איום ברצח על אביגדור ליברמן בטיקטוק: תלונה הוגשה למשטרה ולקצין הכנסת ירושלים: פעוט בן 4 חודשים נמצא ללא דופק ונשימה – ליבו שב לפעום לאחר החייאה אשדוד לובשת לבן: ערב של אופנה, מוזיקה ויין יתקיים בבית קלנג החלום של דבורה הפך למציאות: מאפייה חדשה נפתחה במזכרת בתיה מחסור משמעותי במנות דם: מבצע התרמה יתקיים באשדוד הקלה בעומסים בנתב״ג: המזוודות מגיעות למסועים בתוך דקות "אנשים נכנסים אליי למשרד בחרדה עמוקה, ויוצאים עם שקט נפשי": מה באמת קורה מאחורי הקלעים של בדיקת פוליגרף? אבל בקריית גת: שי חמו, עובד אגף שפ״ע ואחת הדמויות האהובות בעיר, הלך לעולמו בפתאומיות זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 14-15 באוגוסט 2026 פרשת השבוע: שופטים טיפס מעל הגדר ופרץ לאולם אירועים באשדוד – אישום נגד תושב העיר תושב רמלה נאשם שפרץ לטסלה בחניון הסטאר סנטר באשדוד וגנב מתוכה רכוש כתב אישום נגד תושב גן יבנה – הוועדה טוענת כי במשך שנים לא קיים צווי בית משפט והמשיך להשתמש בבנייה ללא היתר 360 דונם, 9,000 משרתים ו – 5,000 מבקרים ביום: מחנה הענק שמוקם ברמלה אלפים רקדו בחולון: ליאור נרקיס ורינת בר הרימו את CITY LIVE לראשונה מאז 7 באוקטובר: הכדורים הפורחים חזרו לשמי העוטף, כ – 6,000 איש הגיעו לפארק אשכול מרחבי העולם לרמת גן: כ – 100 ילדים בדרך לכיתה א׳ בישראל מעל 300 ימי מילואים – ועדיין להחזיק עסק: 22 בעלי עסקים מגבעתיים קיבלו מענק רגע לפני 1 בספטמבר: 100 מיליון שקל הושקעו בכיתות בבית שמש מיליארדים "נעלמו" מהדו"ח: הביטוח הלאומי נאלץ לתקן את נתוני חיסכון לכל ילד

נהג מונית באילת: "שוטף כלים ברויאל ביץ' עובד יותר ממני"

א', נהג מונית מאילת, התקשה להסתיר בפנינו את הכאב בעקבות המציאות העגומה. נהגי המוניות הם בין מאות אלפי העצמאים שהכנסותיהם קורסות בגלל משבר הקורונה. תיירים אין, רבים עובדים מהבית ומעטים יוצאים לבלות. א' מוסיף כי יש צלילה חדה בהזמנות והאור בקצה המנהרה לא נראה כרגע. 

 

כזכור, אחרי לא מעט סערות ועיכובים, מתווה "האיים הירוקים" נכנס לתוקף במהלך חודש נובמבר, ומלונות באילת ובים המלח נפתחו אחרי תקופה ארוכה שבה היו סגורים. לעת עתה, מלונות בודדים נפתחו ובעקבות כך לא מאפשר לנהגי המוניות באילת לנוח על זרעי הדפנה. א' מספר כי ההזמנות ירדו באופן דרסטי: "זה לא אותו הדבר. אנחנו אפילו לא יודעים כנהגי מוניות היכן לערוך בדיקות קורונה. תוסיף את זה שכל נופש אמור להציג כבר במחסום את אישור בדיקת הקורונה. אנשים נמנעים מלהגיע לכאן".

רוב התחנות באילת נסגרו מהגל הראשון ומסתמן כי הגל השלישי יתקוף שוב ואף עלול לסגור תחנות נוספות: "שוטף כלים ברויאל ביץ' עובד יותר ממני". אמר בקול חנוק.  "אני עובד במהלך כל היום ומגיע ל-100 שקל. לא שווה לי בכלל להיכנס למונית. אני מדוכא וחושב רק איך אני יכול לפרנס את המשפחה שלי בכבוד".

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן