מבזקים
קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס אשקלון מצדיעה למורים: עוגות, שלטים וברכות בכל בתי הספר בעיר בנימין: קטינים נתפסו “על חם” בעסקת סמים דרך טלגרם – כתב אישום הוגש החל ממחר: פיקוד העורף משנה את זמני ההתגוננות צפון בית שמש: הקואליציה מתרחבת – מהלך פוליטי שמחזק את גרינברג בעיר רמת גן ממשיכה במיגון: ממ״ד חדש הוצב במעונות התמרים ירושלים נפרדת ממנוע הפיתוח: מנכ"ל מוריה גלעד בר-אדון הודיע על פרישה אחרי מהפכת תשתיות חסרת תקדים כביש 60: נהג ללא רישיון הסיע 20 ילדים ברכב עם לוחית מזויפת – הרכב הושבת הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו של רונן ואזנה בפרשת ההתעללות בבני ברק בית הספר "שיבולים" במודיעין נבחר לפרויקט ארצי לחיזוק הזהות הישראלית אור יהודה חוגגת בענק: אלפי תושבים ביומיים של אירועי ל"ג בעומר "על כפיו יביא" חוזר הביתה: רמלה הנציחה את המשורר והפזמונאי יורם טהרלב ז״ל אור יהודה: משלחת בכירה הגיעה להתרשם ממהפכת הסייבר והחינוך בעיר נחנכה מרפאת שיניים קהילתית חדשה באופקים

נחשו מי תהיה שגרירת רשת סקארה לשנת 2024

השקת קולקציית איפור קיץ 2024 לרשת סקארה 

הזמרת הבינלאומית נטע ברזילי כובשת עוד יעד וגם מפריחה 300 בלונים צהובים יחד עם אנה זק, בכירי סאקרה כמחווה להשבת החטופים

הזמרת הבינלאומית נטע ברזילי, הזמרת והפרזנטורית של רשת סקארה אנה זק,  כוכבי רשת, מובילי דעת קהל ואנשי עסקים, הגיעו, להשקת קולקציית איפור חדשה לקיץ 2024 של רשת  SACARA. והפרחת בלונים צהובים כמחווה להשבת החטופים.

מוזמני האירוע, שהופתעו מהגעתה של ברזילי, התרגשו  ומחאו לה כפיים. נטע, סיפרה שהגיעה לאירוע מיד לאחר רוקדים עם כוכבים וביקשה לחוות והתנסות במוצרי האיפור החדשים. עם ההגעה לאירוע מסרה:"האיפור תמיד היה שם-גם כשרציתי להסתתר מתחת למסכה, שהרגשתי פגיעה מדי-וגם כשרציתי לחגוג את עצמי ולצעוק אני פה ובעיקר-כשרציתי לייצר אומנות בלתי נשכחת".

איתי זמיר  מנכ"ל SACARA פתח את האירוע  ואמר:

"אנו ברשת, שמחים להשיק בקיץ הזה מעל 12 קטגוריות איפור, שיכלול למעלה מ-50 מוצרי איפור שונים ומגוונים. ואז הפתיע את הקהל בהכרזה ומסר: "נטע ברזילי מצטרפת למשפחת סקארה ותשמש כשגרירת המותג לשנת 2024 לצד הפרזנטורית והזמרת אנה זק."

לדבריו: "נטע נחשבת לפורצת דרך בתחומה, סמל לעוצמה, נשיות נחישות ויופי. ועם קסם שלא ניתן לתעלם מימנו. היא מגלמת את האישה של סקארה ביכולת שלה להעז להתחדש ולצמוח. הכשירון והתשוקה שלה לעשייה שלה שאין שני לה, הניעו אותה לנסוק וגבוה…"

נטע ברזילי מסרה על הבחירה בה:

"האיפור תמיד היה שם – גם כשרציתי להסתתר מתחת למסיכה כשהרגשתי פגיעה מדי – וגם כשרציתי לחגוג את עצמי ולצעוק אני פה – ובעיקר כשרציתי ליצור אומנות בלתי נשכחת.."

האורחים נהנו מהופעה חיה של נטע עם השירים קלאס באפס מאמץ ועם שיר האורוויזיון טוי בו זכתה מקום ראשון ועוד. במהלך ההופעה אמרה נטע כי: " בתקופה הלא פשוטה שאנו עוברים, למדתי כמה חשוב להנות ולחיות את הרגע ולהגיד תודה על מה שיש זו זכות להיות כאן ולהגיד תודה לאנשים ששומרים עלינו. אז, בואו להשתחרר ולשמוח קהל מושלם"

בתום האירוע הזמין איתי זמיר, את אנה זק  ונטע ברזילי והאורחים למרפסת הלאונג' ויחד הפריחו 300 בלונים צהובים כמחווה לחטופים ומשפחותיהם. ואמר: "בלעדיהם שום דבר אינו שלם"

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – ברנז’ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: אמיר מאירי

דילוג לתוכן