אתמול (רביעי), הדוגמנית ומשפיענית הרשת נטלי דדון, הגיעה לביקור בקריית מד"א ברמלה. את הסיור ליוו נשיא מד"א העולמי גלעד ארדן ומנכ"ל מד"א אלי בין. במהלך הסיור ביקרה דדון את מעבדות בנק הדם הלאומי של ישראל הנמצאות בקריית מד"א, את בית הספר לפראמדיקים, ואת מוקד החירום 101 של מד"א. במהלך ביקורה, הביעה דדון רצון לבצע קורס חובשים של מד"א ולהתנדב בארגון.
נטלי דדון: "להגיע לקריית מד״א ולראות מקרוב את העבודה המדהימה שנעשית כאן, לראות את האנשים שעומדים מאחורי הקלעים , את המסירות, המקצועיות והלב הגדול של המתנדבים והצוותים שמצילים חיים בכל יום ובמיוחד בתקופה המורכבת שעוברת על מדינת ישראל, זה משהו שאי אפשר להישאר אדישים אליו.
דווקא עכשיו, כשהמציאות הביטחונית והחברתית כל כך מאתגרת, ברור לי עד כמה מד״א הוא עוגן משמעותי עבור הציבור בישראל. הביקור הזה חיזק אצלי את הרצון לקחת חלק אמיתי בעשייה הזאת, ללמוד, לעבור קורס חובשים ולהתנדב. אם יש דרך לתרום ולהיות שם עבור אנשים ברגעים הכי קריטיים שלהם, זו שליחות גדולה״.
מנכ"ל מד"א אלי בין: "אני מודה לנטלי שהגיעה לכאן היום כדי לראות את פועלם של מתנדבי ועובדי מגן דוד אדום, שפועלים ללא הפסקה על מנת להבטיח את ביטחונם הרפואי של אזרחי מדינת ישראל בשעה זו, ואני מחזק אותה על רצונה להצטרף לשורות הארגון".
◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







