מבזקים
יותר מ – 400 מטרות ביום: גל התקיפות הרחב של צה״ל באיראן תחת אש בראשון לציון: דקלה מחברת בין חינוך, כושר והצלת חיים קריית אונו מצדיעה: האישה שמחזיקה את הגנים, הבית והחירום נזקי המלחמה מזנקים: 7,454 תביעות הוגשו לקרן הפיצויים עסק מזון מהיר בשגב שלום נסגר ל – 30 יום אחרי העסקת שב״ח קריית גת: ילד בן 7 על קורקינט נפצע בינוני בתאונה עם משאית דרום תל אביב: בני 12 עד 15 נעצרו אחרי סדרת מעשי שוד “איפה תמונת הניצחון שלך?” בילינסון פונה לנשיא איראן להרים להן: הכוח הנשי שמחזיק את סורוקה בשגרה ובחירום בת ים מחבקת את משפחות המילואימניקים עם עוגות לשבת מודיעין: ערב הוקרה לקצינות הנפגעים בצה״ל ליום האישה שוהם שוברת שיא: הרשות המקומית הנשית ביותר בישראל גבעת זאב מתרחבת: אושר שטח חדש לבית עלמין ולפיתוח המועצה שני חשודים מאשדוד נעצרו על פריצה לרכב וגניבת כלי עבודה אופקים: פוענח רצח יעקב אזרן – כתב אישום נגד תושב העיר נעצר חשוד שבזז דירות שנפגעו בנפילת אמל״ח בתל אביב החיבוק החם של אילת: מתנדבות ויצו מפנקות את אלפי החיילים בעיר באר שבע ודימונה: סטודנטים מאיילים השמישו מקלטים וחילקו משלוחי מנות יום האישה: הנשיא ורעייתו נפגשו עם לוחמות האש פורצות הדרך המשטרה פיזרה מסיבת טבע לא חוקית בצאלים עם כ – 150 משתתפים

ניידות פיקוח עירוני בשכונת שחמון; הנהגת ההורים שיגרה עצומה לביבי

הסגר הלילי על שכונת שחמון באילת – החל. ניידות משטרה ופיקוח עירוני מציפים את רחבי השכונה בניביון למנוע מתושבי שחמון לצאת מבתיהם.

עם זאת כובדים המתגוררים בשכונה או בעלי עסקים שעסקיהם מחוץ לשכונה יוכלו להסביר לשוטרים מדוע הם מבקשים להיכנס לשכונה לאחר שעות הסגר – ייענו בחיוב. תושבים שאין להם סיבה מספיק טובה להימצא בשכונה ייקנסו.

כמו כן, במסגרת ההכרזה על שכונת השחמון כאזור מוגבל, הלימודים במוסדות החינוך בשכונה – גני הילדים ובתי הספר היסודיים בשכונת השחמון (גלים, היובל, תל״י הרי אילת וים סוף) למעט גני החינוך המיוחד וכיתות החינוך המיוחד בבתי ספר אלה, שילמדו במסגרות כרגיל. מעירית איחת נמסר: "הנהלת העירייה והעומד בראשה ימשיכו לעשות כל מאמץ כדי לשכנע את גורמי הבריאות לבטל את החלטתם השגויה".

קודם לכן, שלחה הנהגת ההורים היישובית אותה מוביל היו"ר אייל סורגיט – עצומה החתומה על ידי הורים משחמון, לראש הממשלה בנימין נתניהו: "אדוני ראש הממשלה, אנו מפנים אלייך עצומת תושבים. התקבלה בעיר אילת החלטה על סגירת שכונת שחמון בעיר. על אף המאמצים של ראש העירייה להחריג את העיר נותרה החלטה בזויה מנותקת מהמציאות וחסרת כל הגיון של מקבלי ההחלטות בממשלת ישראל!

"החלטה שמקומה במשטרים חשוכים ולא במדינה מתוקנת. מספר הנדבקים בשכונה נמוך מאוד ביחס לערים אחרות לפיכך ההחלטה תמוהה ואינה מוסברת! מערכת החינוך סגורה בשכונה הגדולה באילת פירושה ההחלטה שהילדים יסתובבו ברחובות ידבקו וידביקו בשאר חלקי העיר ובחופי הים.

"אין בהחלטה הזו כל הגיון, שכן מערכת החינוך בעיר עדיפה כמקום בטוח מאשר חופי הים והרחובות. הנהגת ההורים באילת ותושבי העיר כולה פונים אלייך לשנות את ההחלטה ללא דיחוי ולפעול למען ההגיון והצדק!".

דילוג לתוכן