מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

ניצחון עם אופי: אליצור יבנה גברה על עירוני נהריה!

אליצור יבנה רשמה אמש (שלישי) ניצחון חשוב ומלא אופי, 81:90 על עירוני נהריה, ושמרה לעצמה סיכוי ממשי לסיים את העונה הסדירה במקום החמישי – מה שיקנה לה יתרון ביתיות בסדרת רבע גמר הפלייאוף בין השתיים.

אליצור יבנה רשמה אמש (שלישי) ניצחון חשוב ומלא אופי, 81:90 על עירוני נהריה, ושמרה לעצמה סיכוי ממשי לסיים את העונה הסדירה במקום החמישי – מה שיקנה לה יתרון ביתיות בסדרת רבע גמר הפלייאוף בין השתיים.

למרות סגל חסר וקצר, ללא אילי אבייב, תומס גיפסון ושמואל מלכוב הפצועים, היבנאים עלו בטירוף למגרש והציגו משחק לחימה עיקש, כשהם נעזרים ביכולת נהדרת של נוח מרן המצוין (18 נק', 8/8 מהשדה), הובלה התקפית של החתול ברנדון טאב (21 נק') ומשחק ניהול מרשים של הדינמו גל גילינסקי, שחילק 11 אסיסטים. עוז חולי המקומי ניצל את הדקות שקיבל כדי להוכיח שהצעירים המקומיים של יבנה יודעים לתת את הלב ותרם 12 נקודות חשובות. יבנה שיחקה חכם ודאגה להשאיר את הנקודות ברלף קליין.

המשחק היה צמוד לכל אורכו, אך בדקות ההכרעה הצליחו שחקניו של חנן הירשקוביץ לייצר ריצת ניצחון, בעוד נהריה נראתה לחוצה, חסרת ביטחון ומבולבלת. הקהל המקומי (בפלייאוף חייבים לבוא ולדחוף את הקבוצה קדימה, הזדמנות לראות כדורסל ישראלי איכותי בבית) דחף את השחקנים הצעירים של יבנה, שלא נבהלו מהרגע – וסגרו עניין בדרך לניצחון חשוב.

כעת, יבנה תצטרך לנצח במחזור הסיום בחוץ (שלישי הבא 22.4) את הפועל אילת החזקה ולקוות להפסד של ביתי של נהריה מול מכבי עירוני רעננה שכבר הבטיחה את העלייה לליגת העל – תרחיש שיאפשר לה לעקוף את נהריה בטבלה ולזכות ביתרון הביתיות במפגש ביניהן בפלייאוף (הטוב מ-3 משחקים תעפיל לחצי הגמר).

קלעו ליבנה: ברנדון טאב 21, נוח מרן 18, גל גילינסקי 13 (11 אסיסטים), עוז חולי 12, ניתאי רוזנברג 10, עידן אברהם 5, אור פורר, ים שפריר וזיו מעוז 3 כל אחד, אופיר גולדשטיין 2.

 

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יעל אמסילי

דילוג לתוכן