מבזקים
אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה יום הזיכרון בירושלים: העיר כולה תעצור ותזכור העננים חוזרים: היום יהיה קריר מהרגיל בחלק מהאזורים רופאה נכלאה בחדר ואחות הותקפה: אלימות קשה בהדסה בית שמש באר שבע: אישה נרצחה, ילד בן 9 נפצע קשה – האב נעצר תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות”

נעצרו שוהים בלתי חוקים שגנבו רכבים בירושלים

בפעילות במהלך הלילה של שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים יחד עם שוטרי יס"מ ירושלים ולוחמי מג"ב עוטף, נעצרו שני חשודים בשני מקרים שונים של גניבת רכבים ושהייה בלתי חוקית בישראל

בפעילות במהלך הלילה של שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים יחד עם שוטרי יס"מ ירושלים ולוחמי מג"ב עוטף, נעצרו שני חשודים בשני מקרים שונים. החשודים, פלסטינים תושבי רמאללה וחברון השוהים בישראל שלא כחוק וללא רישיון נהיגה, בחשד שגנבו כלי רכב משכונה בצפון ירושלים, ונעצרו על ידי השוטרים.

במקרה אחד, בעקבות דיווח שהתקבל על רכב שנגנב משכונה בצפון ירושלים, בלשי המשטרה איתרו את הרכב בנסיעה לכיוון מעבר מ.פ שועפאט. בעת שנהג הרכב הבחין בשוטרים, הוא פרק מהרכב וניסה להמלט רגלית עד שנעצר. החשוד (38, חברון), פלסטיני ללא אישורי שהייה וללא רישיון נהיגה, נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה בתחנת שפט.

במקרה נוסף, התקבל דיווח במוקד המשטרה על רכב עם לוחית זיהוי מזויפת החשוד כגנוב, שעושה דרכו לכיוון חיזמא בצפון ירושלים. בלשי תחנת שפט שפעלו באזור, זיהו את הרכב וסימנו לנהג לעצור. בעת שנהג הרכב הבחין בבלשי המשטרה, הוא לא נענה לקריאתם לעצור, ניסה להימלט מהמקום תוך נהיגה פרועה, ניגוח הניידת המשטרתית וסיכון בלשי המשטרה שחשו סכנה לחייהם, אחד הבלשים ביצע ירי של כדור בודד והנהג נמלט מהמקום.

בלשי המשטרה ביצעו חסימה באזור ולאחר כשעתיים, החשוד יצא מכיוון חיזמא באמצעות הרכב החשוד כגנוב ובעת שהבחין בבלשי המשטרה, פרק מהרכב וניסה להמלט רגלית עד שנעצר. החשוד (37, תושב רמאללה) ללא אישורי שהייה וללא רישיון נהיגה, נעצר והועבר לחקירה בתחנת שפט.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן