תאונת דרכים במעורבות כלי רכב חשמלי התרחשה ברחוב בן צבי בנתניה, כאשר שני בני נוער שרכבו יחדיו על קורקינט חשמלי החליקו במהלך הנסיעה. עוברי אורח שהבחינו בשניים מוטלים על הכביש הזעיקו את כוחות ההצלה. חובשים מתנדבים של איחוד הצלה שהגיעו במהירות למקום העניקו לשניים טיפול רפואי ראשוני מציל חיים שכלל עצירת דימומים וקיבועים.
טל עמר, שמעון סבח ונתי רחום, חובשי איחוד הצלה שטיפלו בנפגעים, סיפרו: "עוברי אורח סיפרו כי מדובר בנער ונערה שרכבו יחדיו על קורקינט חשמלי ונחבלו לאחר שהחליקו עם הקורקינט. הענקנו בזירה טיפול רפואי לצעיר כבן 17 שנפצע קל עד בינוני, ולנערה בת 15 שנפצעה בינוני".
לאחר הטיפול הראשוני בזירה, פונו השניים לבית החולים להמשך בדיקות וטיפול.
בתוך כך, גורמי האכיפה והבטיחות בדרכים שבים ומזכירים כי רכיבה בזוגות על קורקינט חשמלי היא עבירה על החוק ומסוכנת ביותר, שכן היא פוגעת ביציבות הכלי ומגדילה משמעותית את הסיכון להחלקה ופציעה קשה.
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








