מבזקים
רצח ליה מלכה ז"ל בחולון: החשוד שנעצר ישוחרר למעצר בית יבנה: תחנת שי"ל עברה למשכן חדש – השירות לתושבים יורחב כתב אישום: "מלווה רוחני" מהמרכז נאשם שביצע עבירות מין במרמה באישה שביקשה להיכנס להיריון גבעתיים פותחת את קיץ 2026: נס וסטילה, הדג נחש, פסטיבל בירה ושידורי מונדיאל נתניה מרחיבה קשרים באפריקה: ברית ערים תאומות נחתמה עם פורט בואה נתניה: תערוכה חדשה מציגה את סיפורן של קהילות יהודיות דרך התלבושות המסורתיות גדרה נערכת לקיץ: סיורים מוגברים ומניעת התנהגויות מסכנות בקרב בני נוער בן 60 במצב קשה לאחר שנדקר בביתו בת"א – מצוד אחר החשודים ריקול לבורקס פופולרי בעקבות חשש למתכת הושגה שליטה על השריפה שפרצה סמוך ליישוב סלעית שבשומרון "צעיר עם חלומות שנגדעו בקרב": מאות ליוו באשקלון את סרן דוד חזות ז״ל בדרכו האחרונה בן 67 במצב קשה בת"א – הנסיבות נבדקות הממשלה אישרה מהלך ענק להתחדשות ובנייה – וגם שיקום אזורי המלחמה ברחובות ודימונה חיפושים נרחבים בארץ: המשטרה מנסה לאתר את מלכות רחל אזולאי שנעלמה בירושלים מהפכת התחבורה בדרום: הממשלה אישרה תוכנית ענק לאילת צו סגירה בדרום: אטליז נסגר אחרי תפיסת שוהה בלתי חוקי בעבודה פשיטה בביר הדאג׳: נשק, תחמושת ו-7 ק״ג סמים נתפסו במבצע ‘רשת ברזל’ בדרום ירושלים נערכת למכביה: חסימות, שינויים והסדרי תנועה חריגים סביב אצטדיון טדי 47 אלף דירות אושרו: רחובות, אשקלון ובית שמש במוקד התוכניות החדשות ההסתדרות נגד המשטרה: עימות חריג ברחובות
עו''ד אדיר שויגמן - למייל- צילום עצמי(3)

נפצע בתאונת דרכים ופוצה בחצי מיליון שקלים

עו''ד אדיר שויגמן - למייל- צילום עצמי(3)
עו"ד אדיר שויגמן

קיבוצניק מהשפלה, המשמש כמנהל לוגיסטי בחקלאות – פוצה בכחצי מיליון שקלים לאחר שהיה מעורב בתאונת דרכים כנוסע

תושב קיבוץ (47) מאזור השפלה, אשר נקלע כנוסע לתאונת דרכים בכביש 444 – איבד את כושר עבודתו כמנהל לוגיסטי בענף גידולי השדה (גד"ש) של קיבוצו. בעקבות כך הגיש אל בית המשפט השלום ברחובות תביעה באמצעות עוה"ד אדיר שויגמן, ממשרד עורכי הדין אונגר-שויגמן, כנגד המוסד לביטוח לאומי להכיר בו כנכה עבודה וכן תביעה נגד חברת 'איילון' שביטחה את הרכב בו נסע בביטוח חובה. התובע הוא היחיד מכל יושבי הרכב שדרש להכיר בנזקיו כתוצאה מתאונת הדרכים בה הם היו מעורבים. על פי כתב התביעה, התובע שישב במושב האחורי במכונית שהייתה מעורבת בתאונה, נחבל קשות וסבל מקרע מלא בכתפו ומחבלות בצווארו ובגבו. כתוצאה מהתאונה החל התובע לסבול מכאבי ראש, סחרחורות, נימול והקרנות לגפיים ואף נזקק לטיפול תרופתי ולמעקב נירולוגי.

לדברי עו"ד שויגמן, מגבלות התנועה והכאבים הבלתי פוסקים, הובילו את התובע להפסיק את עבודתו כמנהל לוגיסטי. ועדה רפואית של המל"ל, אשר מונתה לבדוק את התובע, הכירה בו כנפגע עבודה והעמידה את נכותו הצמיתה על שיעור של 19%. בעקבות כך, שולמו לתובע פיצויים בגובה של 150 אלף שקל. בנוסף לכך, התביעה נגד 'אילון', שביטחה את הרכב בביטוח חובה, הסתיימה בפשרה, לפיה על חברת הביטוח לפצות את התובע על נזקיו בסך של כ-317 אלף שקלים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן