טל חיימי ז״ל, שנפל בשבעה באוקטובר ונחטף כחלל על ידי מחבלי חמאס, יובא ביום רביעי הקרוב (22.10) למנוחת עולמים בקיבוץ ניר יצחק. לאחר חודשים של ציפייה, כאב ותקווה, גופתו הושבה לישראל והוא יזכה לקבורה ראויה – כגיבור מלחמת האור בחושך.
טל חיימי, בן 41 מקיבוץ ניר יצחק, היה דור שלישי לבני המקום וחבר כיתת הכוננות של הקיבוץ בעת מתקפת ה־7 באוקטובר. הוא יצא לדקות הראשונות של המתקפה, הקפיץ את חבריו, והזהיר את אשתו אלה לנעול את הבית ולאפשר לילדיהם להיכנס למרחב המוגן. חבריו סיפרו עליו שהוא “תמיד הראשון שסייע, נתן יד והשרה רוגע וביטחון לכל מי שסביבו”. טל השאיר אחריו אלמנה, אלה, ושלושה ילדים קטנים – תאומים בני 9 ובן בן 6 – והחיים בקיבוצו ובקהילתו נחשבו תלויים בחוסנו ובנכונותו להגן.
מטה משפחות החטופים ומשפחת חיימי הודיעו כי מסע ההלוויה יהיה פתוח לציבור, ומזמינים את אזרחי ישראל לעמוד בצידי הדרך עם דגלי כחול-לבן, לאות כבוד, אהבה וזיכרון.
לו״ז מסע ההלוויה (יום ד׳, 22.10):
14:30 – יציאה מבסיס שורה
14:45 – צומת בילו
15:00 – מחלף גדרה בעלייה לכביש 7 מערב
15:15 – מחלף בית רבן, צומת בני דרום
15:30 – מחלף גן יבנה, צומת אמונים
15:45 – צומת כפר סילבר, צומת יד מרדכי
16:00 – צומת שער הנגב (הקשתות), צומת סעד
16:15 – צומת מגן, כניסה לניר יצחק
הלוויתו תיערך בשעה 17:00 בבית העלמין בקיבוץ ניר יצחק.
“טל חוזר הביתה,” נמסר ממטה המשפחות, “ואיתו שב חלק מהלב של כולנו. עם ישראל מתאחד בדרכו האחרונה של גיבור, שנחטף אך לא נשכח לרגע.”
◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן








