מבזקים
עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל מאות ילדים, רובוטים ותחרות טטריס ראשונה: אירוע השיא של “קריית-בוט” בקריית גת 300 מצטיינים, רף גבוה במיוחד ויוזמה חדשה לעסקים: אופקים חוגגת את דור המצוינות גן יבנה מרחיבה את לימודי השחייה לבתי הספר היסודיים 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה: צעד משמעותי להרחבת גבעות הרואה בבנימין שימו לב לנהגים: רחוב יעקב ברחובות ייחסם לתנועה בשל אירוע רב משתתפים קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא 21 שנה אחרי הפינוי: גן הילדים הראשון הוצב בשא-נור בשומרון כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות

נפרדים מענק תרבות: יהודה בארקן מובא למנוחות ברחובות

בצל הגבלות הקורונה, בני משפחה וחברים הגיעו ללוות בדרכו האחרונה את השחקן והבמאי יהודה בארקן, שהלך לעולמו בגיל 75 אחרי שנדבק בנגיף. בארקן נחשב לאחד מעמודי התווך של התרבות הישראלית, כשמאחוריו להיטים קולנועיים כמו "צ'רלי וחצי", "חגיגה בסנוקר" ו"אבא גנוב". בארקן, שהיה נשוי שלוש פעמים והותיר ארבעה ילדים, מובא כעת למנוחות בבית העלמין ברחובות.

טוביה צפיר

 

תחילה פונה בארקן לבית החולים הדסה עין כרם לפני כארבעה שבועות, לאחר שחלה בקורונה וחלה הידרדרות במצבו. לאחר מספר ימים הוא כבר הונשם והורדם. משפחתו הספיקה להגיע ולהיפרד ממנו והודתה בחום לצוות הרפואי שטיפל בו בשבועות האחרונים.

אילנה, אלמנתו של יהודה בארקן, סופדת לו בדמעות: "כל כך קשה לי לדבר עליו בלשון עבר. בחודש הראשון שאלת אותי איזו מתנה ארצה לפסח, הצבעתי על שרשרת לב הזהב מחלון הראווה ואמרתי שאת זה אני רוצה. הוא הסתכל לי בעיניים 'בכסף הזה אפשר לקנות שרשרת ואפשר לשמח משפחה קשת יום'. שם ראיתי את הלב החומל, הנתינה האינסופית, הרצון לשמח עם המילים. יהודה, אתה הוא לב הזהב, הלב החרוט על לבבי. לא שלא היו קשיים, אבל כשיש אדם עם נשמה מולו, שמחה שגרמה לאנשים להיות טובים יותר. חיית חיים שלמים יהודה. בתקופה האחרונה חרדתי לשלומך, ליחד שלנו, התגעגעתי עד כאב. עם כל הקשיים שעברנו בדרך, שום דבר לא הפריד בינינו במשך 30 שנה, עד שהגיעה הקורונה ולקחה אותך ממני. כמו צדיק נפטרת בערב שבת. לא נכחתי פיזית בעת הפרידה וזה חסך שאשא איתי עוד תקופה ארוכה. נוח על משכבך אהובי, אנחנו לא ניפרד לעולם".

"כשהוא היה בהכרה בבית החולים מאוד ריגשה אותו האהבה, אנשים מהתעשייה וחברים דיברו איתו – הוא הרגיש את זה וזה ריגש אותו", סיפר הבן רועי ברקן לחדשות 12. "לא הייתה ממש פרידה, היו שיחות כמו תמיד שצחקנו. היה לו קצת יותר קשה לדבר. אני שמח שהוא הרגיש את האהבה של העם". עוד הוסיף: "תמיד כשהייתי צריך אותו הוא היה שם, אני עדיין מחכה שהוא ייצא מאיזה שיח".
רועי בארקן

‎טוביה צפיר, חברו הקרוב של בארקן, ספד לו: "אנחנו חברים טובים, חלק מהחבורה המגובשת, ישראל, אני, יגאל בשן, יגאל שילון, מני פאר. היינו נפגשים ערב ערב כל אחד חזר מההופעות בשנות ה-70. הוא שר עם בני (צמד רעים). אני עם ההופעות שלי, מני פאר עם ההנחיה… צוחקים יושבים. לצערנו אנחנו מתחילים להיפרד מחלק מהחבורה. עם יהודה זה קשה, קשה במיוחד. הערצנו אותו. נשאנו את עינינו אליו, הוא היה כוכב גדול, שנות השבעים, הוא היה בראד פיט הישראלי. היה מודל לחיקוי. הכי אזכור ממנו את שמחת החיים, השובבות. ההומור, היה מקסים בריאיון אצמל. הרצון להצחיק זה לא מובן מאליו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן