מבזקים
הוד מלכותה, סזאנקה: חוויה אסייאתית מעודנת ומדוייקת בביג פאשן אשדוד עוד אירוע אלימות באשקלון: גבר בן 40 נפצע באורח קשה הסדרי תנועה חדשים בכביש 461: הכניסה לרמת פנקס תיחסם ל-3 חודשים לזכרם: מאות תושבי גבעת שמואל השתתפו במרוץ הלפיד המסורתי אשקלון על הרגליים: כ-3,000 משתתפים במרוץ "אשקלון WINNER נתנאל" זהירות, אוכפים: עיריית אור יהודה מרחיבה את רשימת מוקדי האכיפה המוגברת טרגדיה בנתניה: צעירה כבת 26 נהרגה לאחר שנפלה מגובה פצוע בינוני באירוע אלימות בערד: גבר כבן 45 פונה לסורוקה תושב באר יעקב ושני קטינים נעצרו עם אמצעי לחימה בכניסה לאצטדיון סמי עופר אזעקת "צבע אדום" הופעלה באזור התעשייה הדרומי באשקלון; דובר צה"ל: "מדובר באזעקת שווא" מסוף השבוע: התייקרות קלה של כ-1% במחירי מוצרי החלב שבפיקוח טרגדיה בערד: גופת גבר אותרה בדירה במצב ריקבון מתקדם תאונה עצמית באילת: רכב התנגש בקיר, צעיר פונה במצב בינוני ליוספטל דרמה בנגב: ילד בן 6 במצב קשה לאחר שנעקץ על ידי עקרב אירוע אלימות קשה ברהט: ילד בן 7 פונה במצב קשה לסורוקה קריית מלאכי: הלימודים בחטיבת הביניים "דרכא" יפתחו באיחור בשל אירוע אלימות חמור מרדף על הגגות באילת: נעצרו שני חשודים בפריצה לבית עסק כך תכינו את המרחב המוגן לחירום תיעוד קשה מקרית גת: קטטה אלימה בין הורים בגינה ציבורית לעיני הילדים עו"ד שמעון אמיר: "רדיפה אחר כותרות על חשבון לוחם; החקירה פגומה ורשלנית"

נפתחה עונת המנויים בהיכל התרבות אור יהודה עם "בית קודש לחלון"

העונה לשנת 2025-2024 נפתחה בהצגת התיאטרון של בית ליסין בכיכובם של אבי קושניר ולימור גולדשטיין בהשתתפות מאות מתושבי העיר. במהלך העונה יוצג רפרטואר עשיר של מופעים

מאות תושבים הגיעו להיכל התרבות באור יהודה שפתח את עונת המנויים לשנת 2025-2024 באופן רשמי בשבוע שבעבר בהצגת התיאטרון "בין קודש לחולון" מבית תיאטרון בית ליסין, בכיכובם של אבי קושניר, לימור גולדשטיין, הילה סורג'ון-פישר ועוד. אירוע הפתיחה כלל קבלת פנים חגיגית ברחבת היכל התרבות בה התקבלו רוכשי המנויים בשתייה חמה ובמגוון מאפים.

היכל התרבות בעיר פועל באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח אור יהודה בניהולה של עדי בלומנפלד ומנוהל ע"י חנה פיזואטי יוסף, מנהלת אגף לתרבות ואירועים. הקהל באור יהודה הצביע ברגליו ומילא פעמיים את היכל התרבות כשהגיע לצפות בהצגה קומית מצחיקה ומהנה כל זאת תוך מפגש חברתי שדאג לחיבור מחדש לאחר שנה מורכבת ולא פשוטה.

בעונת המנויים הנוכחית יתקיימו הצגות תיאטרון שנבחרו בקפידה ממיטב התיאטראות בארץ ויוקרנו סרטי קולנוע טרום בכורה סמוך לעלייתם לאקרנים ברחבי הארץ. בקרוב תיפתח גם עונת המנויים להצגות ילדים עם מופע פתיחה של ההצגה "פינוקיו" בכיכובה של כוכבת הילדים מיכל הקטנה.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "פתיחת עונת המנויים היא רגע משמעותי עבור קהילת אור יהודה. ההיענות המדהימה של תושבי העיר למילוי היכל התרבות פעמיים היא הוכחה לחשיבות התרבות בחיינו ולעוצמת החיבור שהיא יוצרת בינינו. בעונה הקרובה נשאף להמשיך ולהביא את מיטב התכנים מעולם התיאטרון והקולנוע לתושבים שלנו, לצד פעילויות איכותיות גם לילדים. נמשיך להשקיע ולהעצים את התרבות בעיר, מתוך אמונה שתרבות היא נשמתה של קהילה".

צילום: עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן