מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

נקבע תאריך חדש לארועי העצמאות בקריית אונו

הבוקר, לאחר מאמץ גדול  שהושקע, בסוף השבוע לחבר בין כל הגורמים – האמנים, הספקים, וכוחות הביטחון, התקבל האישור המשטרתי לקיים את האירוע במועד שנקבע.

עיריית קריית אונו שמחה לעדכן, כי אירועי יום העצמאות שנדחו בשל מזג האוויר והחשש לבטיחות המשתתפים והקהל יתקיימו ביום שני הבא, 12.5.25, בפארק רייספלד, החל מהשעה 18:30.

בין המופיעים: הזמרת יעלי גזית שקד במופע לילדים, להקות הסטודיו המקומיות, המחזמר הקהילתי בהשתתפות הלהקות הייצוגיות של המתנ"ס, עם שירי עוזי חיטמן בהשתתפות אוהד, תמיר וענת חיטמן, והופעה של רן דנקר שתחתום את הערב.

בתחילה ביקשו בעיריית קריית אונו לקיים את האירוע ביום חמישי (מוצאי יום העצמאות), אך חברת האבטחה לא יכלה לספק מאבטחים. ללא מאבטחים, לא ניתן אישור משטרה לקיומו ולכן לא ניתן היה לקיים את המופע בתאריך זה.

הבוקר, לאחר מאמץ גדול  שהושקע, בסוף השבוע לחבר בין כל הגורמים – האמנים, הספקים, וכוחות הביטחון, התקבל האישור המשטרתי לקיים את האירוע במועד שנקבע.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין: ״לא ויתרנו, לא הפסקנו לרגע. יחד עם כל השותפים – מהמשטרה ועד כיבוי אש, מהאמנים ועד הילדים – עבדנו מסביב לשעון כדי להחזיר לתושבות ולתושבים את החג. אני מזמינה את כולם, קטנים וגדולים, לבוא ולחגוג איתנו את יום הולדתה ה-77 של מדינת ישראל – בערב שמח, צבעוני ומלא גאווה ישראלית".

הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן