מבזקים
תאונה עצמית באילת: רכב התנגש בקיר, צעיר פונה במצב בינוני ליוספטל דרמה בנגב: ילד בן 6 במצב קשה לאחר שנעקץ על ידי עקרב אירוע אלימות קשה ברהט: ילד בן 7 פונה במצב קשה לסורוקה קריית מלאכי: הלימודים בחטיבת הביניים "דרכא" יפתחו באיחור בשל אירוע אלימות חמור מרדף על הגגות באילת: נעצרו שני חשודים בפריצה לבית עסק כך תכינו את המרחב המוגן לחירום תיעוד קשה מקרית גת: קטטה אלימה בין הורים בגינה ציבורית לעיני הילדים עו"ד שמעון אמיר: "רדיפה אחר כותרות על חשבון לוחם; החקירה פגומה ורשלנית" רצח דסטאו צ'קול בבאר שבע: הוארך מעצרם של שני הקטינים החשודים במעשה בני ריינה ניצחה 1:2 את מ.ס. אשדוד; האם אבי אבינו וניר ביטון בדרך הבייתה? נקרע הלב: יולדת בת 35 ותאומיה נפטרו לאחר שהתמוטטה בביתה תקיפה נרחבת בדרום לבנון: צה"ל השמיד מבנים צבאיים של חיזבאללה מהומות בירושלים: המשטרה פיזרה מוקדי מחאה; שני עצורים בכיכר פריז השעון החל לתקתק לאחור: ישראל חוזרת ללחימה מול איראן; אלפי חיילים אמריקאים כבר כאן התפתחות ברצח ימנו זלקה מפתח תקווה: 6 קטינים נעצרו בגל מעצרים התפתחות בחקירת הרצח בבאר שבע: שני קטינים נעצרו הם חוזרים – אבל גם האיום: נחל עוז מתריעה חדירה חריגה לג׳נין: עשרות פרצו לשטח צבאי סגור סוף שבוע מתוח בצפון: יירוטים חוזרים מול לבנון בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין"

נתניהו בהצהרה מיוחדת: "חמאס הסכים לעסקה רק כשהסכין היה על צווארו"

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר בצהריים (שישי) הצהרה מוקלטת וערוכה, ללא שאלות עיתונאים, בעקבות החתימה על הסכם השבת החטופים.

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר בצהריים (שישי) הצהרה מוקלטת וערוכה, ללא שאלות עיתונאים, בעקבות החתימה על הסכם השבת החטופים.

נתניהו אמר כי "האמנתי שאם נפעיל לחץ צבאי ומדיני כבד – נוכל להחזיר את כל החטופים, וכך פעלנו. זה לא היה קל, ועמדתי בהמון לחצים – לחצים כבירים מבית ומחוץ".

בהמשך דבריו הוסיף: "חמאס מעולם לא הסכים לשחרר את כל חטופינו כשאנחנו עמוק בתוך הרצועה. חמאס הסכים לעסקה רק לאחר שהסכין היה על צווארו והוא מבודד. חמאס יפורק מנשקו ועזה תפורז – בדרך הטובה, ואם לא – בדרך הקשה".

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן