מבזקים
ראשון לציון נפרדת מהאיש שגרם לאמנות לזוז: יעקב אגם הלך לעולמו ירושלים מתקרבת לגוש עציון: רכבת קלה חדשה צפויה לחבר בין האזור לבירה אחרי השקעה של 8 מיליון שקל: מודיעין מגבירה אבטחה בפארק ענבה בלי תוויות: ההצגה הירושלמית שמחברת בין אנשים דרך הבמה הבשורה מרחובות: קליניקה לאומית לבריאות הנפש נחנכה בעיר פתח תקווה תעקוב בזמן אמת אחרי ניקיון בתי הספר הצגה ומוזיאון בכרטיס אחד: פסטיבל סוף הקיץ של אורנה פורת חוזר לתל אביב שתי אגדות רוק על במה אחת: החברים של נטאשה ותיסלם יחתמו את פסטיבל סאנסט בראשון לציון 2,500 ילדים ברחובות יקבלו היום שיבוץ לגן: כך תבדקו ולאן מגישים ערר תוך ימים: ארבעה חשודים בגניבות רכבים באשדוד נעצרו במבצע ממוקד בני הנוער שמכשירים את דור ההייטק הבא של יבנה פועל נפצע קשה ממסור במהלך עבודתו בלוד לא רק קפה ועוגה: המיזם החדש שמוציא את בני ה־60+ לברים של תל אביב "בשביל משימות כאלה באנו לעולם": המילים שהשאיר אחריו נוה חבשוש מגבע בנימין אישה בת 74 נפצעה קשה בתאונה בין משאית לרכב פרטי בכביש 5 סמוך לפתח תקווה רמלה פותחת את קיץ 2026: אנה זק, הפרויקט של רביבו ועשרות אירועים ברחבי העיר "הילד שלא דיבר מילה בעברית התחיל פתאום לדבר": הצעיר מגבעתיים שמצא את הייעוד שלו בגן הילדים יפו: תרגיל צבאי יימשך עד יום שלישי – תורגש תנועה ערה של כוחות ביטחון גדרה חושבת כמה מהלכים קדימה: אליפות השחמט הראשונה יצאה לדרך תל אביב: המחאה חוזרת לרחובות – טייסי המילואים דורשים ועדת חקירה ממלכתית ושוויון בנטל

נתניהו במסר דרמטי לעם האיראני מבור חיל האוויר: "צאו לחגוג את הנורוז – אנחנו צופים מלמעלה"

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע הערב לבור חיל האוויר בקריה, יחד עם צמרת מערכת הביטחון, ושלח מסר ישיר לאזרחי איראן לרגל חג האש: "ב-24 השעות האחרונות חיסלנו את בכירי הטרוריסטים של העריצות הזו. המטוסים שלנו פוגעים בפעילי הטרור בדרכים ובכיכרות כדי לאפשר לכם לחגוג. חג נורוז שמח"

בשיאו של מבצע "שאגת הארי" ולאחר המטחים הכבדים לעבר מרכז הארץ, התייצב הערב (שלישי) ראש הממשלה בנימין נתניהו בבור חיל האוויר בקריה בתל אביב. כשהוא מוקף בשר הביטחון, הרמטכ"ל, ראש המוסד ומפקד חיל האוויר, בחר נתניהו לפנות באופן חריג וישיר לעם האיראני החוגג בימים אלו את חג הנורוז (חג האש).

בפתח דבריו חשף ראש הממשלה את הישגי השעות האחרונות של חיל האוויר והמודיעין הישראלי בעומק איראן. "אני כאן עם המפקדים הבכירים שלנו," אמר נתניהו. "ב-24 השעות האחרונות חיסלנו שניים מראשי הטרור, בכירי הטרוריסטים של העריצות הזו".

נתניהו הבהיר כי הפעילות הישראלית ממוקדת במנגנוני הדיכוי והטרור של המשטר בטהרן: "המטוסים שלנו פוגעים בפעילי הטרור בשטח, בדרכים, בכיכרות. זה נועד לאפשר לעם האיראני האמיץ לחגוג את חג האש".

ראש הממשלה בחר לסיים את פנייתו במסר שמדגיש את העליונות האווירית הישראלית לצד התמיכה הסמלית בשאיפות החופש של האזרחים האיראנים. "אז צאו לחגוג, וחג נורוז שמח. אנחנו צופים מלמעלה", סיכם נתניהו.

הפנייה מגיעה לאחר שדובר צה"ל אישר מוקדם יותר היום כי עשרות מטוסי קרב השלימו מטס תקיפה נרחב לעבר תשתיות טרור בטהרן, שיראז וטיבריז. ב**"חדשות 08"** דיווחנו מוקדם יותר על פגיעות רסיסי מצרר ויירוטים מעל ערי המרכז והשפלה, מה שמעיד על עוצמת חילופי המהלומות בין המדינות.

במערכת הביטחון מציינים כי המסר של נתניהו נועד להעמיק את הסדקים בין העם האיראני לבין משטר האייתוללות, תוך הדגשה כי ישראל אינה רואה בעם האיראני אויב, אלא במי שמפעיל נגדו ונגד העולם את הטרור.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חיים צח/ לע״מ.

דילוג לתוכן