מבזקים
קריית גת: חשודה נעצרה בחשד שפרצה לדירות בדיור מוגן וגנבה מקשישים צום תשעה באב: עיריית ירושלים לא תקבל קהל והעבודות בעיר יופסקו חשש לחייה של בת 15 מבאר שבע דייט תחת הכוכבים: אגם דימונה הופך לערב האהבה הגדול של ט"ו באב נתניה מחפשת את הסרטים שנשכחו בארונות: אולי דווקא אצלכם מסתתר פרק אבוד מההיסטוריה של העיר מבצע אכיפה במרכז: 37 אזרחים תאילנדים עוכבו בחשד להעסקה בניגוד לחוק תושב הנגב מואשם: הבריח עשרות כלי נשק ממצרים באמצעות רחפנים ומכר אותם בישראל נתניה נכנסת לשלב הבא: העבודות במקטע נוסף של הקו האדום יוצאות לדרך בעקבות בקשת בני הנוער: מסיבת הקיץ הגדולה עם אורות UV ומתחמי בילוי תגיע לרחובות בהשראת "המרוץ למיליון": אתגר הקיץ הגדול מגיע לאופקים עם פרסים כספיים החל מהפנינג לילדים ועד כדורגל מים: כך תיראה חגיגת הקיץ הגדולה באשקלון סדרת "שרים לך רחובות" חוזרת עם מופעי מחווה ליוסי בנאי, אהוד מנור ושלמה בר גבעת שמואל: שתי אליפויות בעונה אחת – וקבוצת הנוער של אליצור העפילה לליגה הלאומית קריית מלאכי: בן 7 פיתח תגובה אלרגית חריפה – חובש איחוד הצלה הציל את חייו נויה שרגא בת ה – 12 מלוד עשתה היסטוריה וזכתה במדליית ארד בתחרות הנשים במכביה Geely ו״ידידים״ משיקים את ניידת החילוץ וההדרכה החשמלית הראשונה בישראל סמיר מונייר מלוד נבחר לאחד מ – 17 בני הנוער המצטיינים בישראל כביש 443 המחבר בין לוד, מודיעין וירושלים נקרא על שמו של דוד לוי ז"ל – "דרך הלוויים" ראשון לציון, נתניה וכפר סבא: איפה מבלים עם הילדים במזגן בקיץ – ובחלק מהמקומות גם בחינם? ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, משריין תקופת החלמה: "נכנס לניתוח באמונה ובאופטימיות"

נתניה הולכת לקלפיות: כל מה שצריך לדעת על הבחירות המיוחדות לראשות העיר

עידן חדש בנתניה: ביום שלישי הבא ייצאו למעלה מ-218 אלף בעלי זכות בחירה לקבוע מי יחליף את מרים פיירברג איכר ז"ל בכיסא ראש העיר. המדריך המלא: המועמדים, שעות הפתיחה והעובדה החשובה על יום השבתון.

ביום שלישי הבא, ה-20 בינואר 2026 (ב' בשבט תשפ"ו), תעמוד העיר נתניה בפני רגע היסטורי. לאחר עשורים תחת הנהגתה של ראשת העיר המנוחה, מרים פיירברג איכר ע"ה, ייערכו בחירות מיוחדות שיכריעו את עתיד בירת השרון לשנים הבאות.

נתניה במספרים: מי מצביע ואיפה?

משרד הפנים השלים את ההיערכות הלוגיסטית לקראת יום הבחירות:

  • 218,013 בעלי זכות בחירה רשומים בעיר.

  • 343 קלפיות יפרסו ברחבי השכונות.

  • קלפיות נגישות: יעמדו לרשות הזכאים, שם תתבצע ההצבעה בשיטת המעטפות הכפולות.

  • שעות ההצבעה: הקלפיות ייפתחו ב-07:00 בבוקר ויינעלו ב-22:00 בלילה.

שימו לב: בניגוד למערכות בחירות כלליות, יום הבחירות המיוחדות בנתניה אינו יום שבתון. המשק והלימודים בעיר יפעלו כסדרם, וההצבעה תתאפשר לאורך כל שעות היום במקביל לשגרת החיים.

ארבעה מועמדים – ראש עיר אחד

אלו השמות שיופיעו על פתקי ההצבעה:

  1. ביטון יוסף

  2. מולנר טלי

  3. מכלוף עמוס

  4. סלמה אבי

קריאה לציבור: "צאו להשפיע"

מנכ"ל משרד הפנים, ישראל אוזן, התייחס למערכת הבחירות המורכבת: "הבחירות מתקיימות בנסיבות מצערות לאחר פטירתה של מרים פיירברג ז"ל, שהקדישה את חייה לעיר. אני קורא לתושבי נתניה לממש את זכותם הדמוקרטית, לצאת להצביע ולהשפיע על עתיד העיר".

איפה אתם מצביעים?

ניתן לאתר את מיקום הקלפי המדויק בפורטל הבחירות הממשלתי – לחצו כאן


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן