טרגדיה אירעה היום (שלישי) בנתניה, לאחר שעובר אורח בשנות ה־60 לחייו נפגע ממלגזה ידנית במהלך תאונת עבודה ברחוב ויצמן בעיר. בתחילה פונה הגבר לבית החולים במצב קשה, אולם בהמשך נמסר מבית החולים כי מותו נקבע.
שוטרי תחנת נתניה פתחו בחקירת נסיבות האירוע מיד עם קבלת הדיווח. על פי הודעת המשטרה, עובר האורח נפגע ברחוב ממלגזה ידנית, וחוקרי המשטרה הגיעו לזירה כדי לאסוף ממצאים ולברר את נסיבות התאונה.
מוקדם יותר הוענק לפצוע טיפול רפואי ראשוני בזירה על ידי צוותי הרפואה, ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים. למרות מאמצי הרופאים להציל את חייו, נאלצו לקבוע את מותו.
במשטרה ציינו כי בהתאם לנוהל הועבר דיווח גם למשרד העבודה, אשר צפוי לבחון את נסיבות תאונת העבודה במסגרת סמכויותיו.
חקירת האירוע נמשכת.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











