מבזקים
מרדף בפתח תקווה: חשודים ניגחו ניידת ורכבים – המשטרה ירתה לעבר הגלגלים להתחתן במצפה הכוכבים: גבעתיים משיקה את מיזם "חתונה בעירייה" חשד להצתה ברמת גן: השריפה ליד אצטדיון רמת גן השביתה את תנועת הרכבות ילד בן 9 נפגע מרכב בלוד – מצבו בינוני אקדח איירסופט וכדורים נתפסו בבית באשדוד: תושב העיר עוכב לחקירה לקראת הבחירות: איזנקוט במסר לראשי הרשויות – "צריך לסמוך עליהם" תל אביב: איים על שני עוברי אורח – ואז תקף בן 66 במקל אשדוד: כך תפקד בית החולים אסותא ב-7 באוקטובר – ומה העולם לומד מזה כתב אישום נגד תושב קריית גת: דרש טלפונים מעוברי אורח, תקף בן 66 במקל וחנק אותו גבינות הצאן בדרך להוזלה: המכסים יבוטלו – החיסכון לציבור מוערך בכ – 60 מיליון שקל בשנה יבנה: העירייה מצטרפת ליום R U OK? וקוראת לתושבים לעצור ולשאול רחוב מוטי קינד ברחובות ייחסם ביום שני: אלה הסדרי התנועה והשינויים בתחבורה הציבורית השליך שקית מתחת לרכב בחוף דלילה באשקלון – ונעצר עם כ – 46 גרם קריסטל חצי מיליון מבקרים בקיץ: חוף פלמחים ליד ראשון לציון היה האתר המבוקש ביותר בישראל בת ים על הגל: אלה הזוכים באליפות העיר בגלישת גלים גן יבנה מצטרפת היום ל־R U OK?: "לעצור, לשאול ולהקשיב באמת" יש לכם את המטען הזה בבית? הפסיקו להשתמש בו מיד – סכנת שריפה והתחשמלות הדלק יוזל בחצי שקל: זה המחיר החדש שצפוי להיכנס לתוקף בתחנות אירוע חריג בנגב: אדם הוחזק קשור במחסן בחורה – 5 חשודים נעצרו שריפה בבית פרטי באילת: גבר כבן 70 נפגע משאיפת עשן ומצבו בינוני

נתניה: עשן סמיך מילא את קניון "עיר ימים", מאות פונו בבהילות מהמקום

רגעי חרדה: שריפה שפרצה בחניון התת-קרקעי של קניון "עיר ימים" הובילה לפינוי מיידי של המבנה. לוחמי האש השתלטו על המוקד ומנעו אסון כבד. "העשן עלה מהחניון לקומות הקניון"

בהלה בצהרי היום באחד ממרכזי הקניות העמוסים בשרון: לוחמי האש מתחנת נתניה הוזעקו לפני זמן קצר לקניון "עיר ימים", בעקבות דיווחים על עשן כבד המתמר מהחניון התת-קרקעי של המבנה.

עם הגעת הכוחות הראשונים לזירה, התבררה חומרת המצב. עשן סמיך ומחניק החל להתפשט בחללי החניון ולעלות לכיוון קומות המסחר. מפקדי האירוע הורו על פינוי מיידי של כל העובדים והמבקרים מהקניון, מחשש לשאיפת עשן ולסיכון חיי אדם. תוך דקות ספורות, רוקן המבנה לחלוטין.

צוותי הכיבוי, מצוידים במערכות נשימה, חדרו אל תוך החניון האפל והצליחו לאתר את מוקד השריפה. הלוחמים פעלו בנחישות לכיבוי האש, ובמקביל ביצעו סריקות נרחבות בכל רחבי הקניון כדי לוודא שאיש לא נותר לכוד במשרדים או במחסנים האחוריים.

לאחר פעולות אוורור ממושכות של החניון והקניון באמצעות מפוחים עוצמתיים, הושגה שליטה מלאה על האירוע. מהשטח נמסר כי בנס האירוע הסתיים ללא נפגעים בנפש, אם כי נזק נגרם לרכוש.

בכבאות והצלה מדגישים כי נסיבות פרוץ השריפה עדיין אינן ברורות. חוקר דליקות מיוחד כבר הגיע לזירה כדי לבחון האם מדובר בכשל טכני באחד הרכבים, תקלה במערכות החשמל או סיבה אחרת.


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כבאות והצלה לישראל | מחוז מרכז

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נתניה

לחצו כאן
דילוג לתוכן