מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

סגן ראש עיריית לוד: "יום עצוב למדינת ישראל"

גיל חדד: "אנחנו על סף מלחמת אחים וחורבן בית שלישי. האויבים שלנו חוגגים ואנחנו במלחמת אחים"

סגן ראש עיריית לוד, גיל חדד, התייחס לדבריו של נסראללה – זה היום הגרוע בהיסטוריה של ישראל, היא בדרך לקריסה וציין ברשומה לרשת החברתית: "יום עצוב למדינת ישראל.

אנחנו על סף מלחמת אחים וחורבן בית שלישי. האויבים שלנו חוגגים ואנחנו במלחמת אחים.

אני פונה למנהיגי ישראל לעצור את המצב המסוכן לפני שיהיה מאוחר. תעצרו את הסלפי שלכם בכנסת וכנסו להידברות לפני יהיה מאוחר".

כזכור, מליאת הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת חוק-יסוד: השפיטה (תיקון מס’ 4). לאחר שנדחו כל ההסתייגויות, בקריאה השלישית תמכו בהצעה 64 חברי כנסת ללא מתנגדים לאחר שחברי האופוזיציה יצאו מהמליאה לפני ההצבעה.

לפי הנוסח שאושר לסעיף 15 לחוק יסוד: השפיטה- “אחרי סעיף קטן (ד) יבוא: “(ד1) על אף האמור בחוק-יסוד זה, מי שבידו סמכות שפיטה על פי דין, לרבות בית המשפט העליון בשבתו כבית משפט גבוה לצדק, לא ידון בעניין סבירות ההחלטה של הממשלה, של ראש הממשלה או של שר אחר ולא ייתן צו בעניין כאמור; בסעיף זה: “החלטה” –כל החלטה לרבות בענייני מינויים או החלטה להימנע מהפעלת כל סמכות”. מהנוסח נמחקו המילים: “וכן של נבחר ציבור אחר כפי שייקבע בחוק”.

לאור כך המונים יצאו לשבות, הפרו את הסדר, לוחות עץ ופחי אשפה הוצתו, האלימות חרגה מעבר לכל גבול והמדינה – במצב הכי רע שלה, מאז 1948.

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-הבמה הפוליטית >> לחצו כאן

◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן