מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
סמים

סוחר סמים ירצה 30 חודשי מאסר וייפרד מחמשת אלפים שקלים וארבעה סמארטפונים

סמים

עונשו של סוחר סמים מרחובות, במסגרת הסדר טיעון ולאחר שהודה בחשדות המיוחסים לו: 30 חודשי מאסר בפועל וקנס בסך חמשת אלפים שקלים. כמו כן ארבעה סמארטפונים הנמצאים ברשותו – הוחרמו.

המלחמה למיגור הסחר בסמים בעיצומה (ארכיון)

את העונש המצוין לעיל גזר על סוחר הסמים בן ה31, השופט מנחם מזרחי בבית משפט השלום ברחובות. על פי הטענות שהוזכרו כנגדו בדיון נטען כי סוחר הסמים הצעיר מכר לקטינים ובגירים, סמים מסוגים שונים. כך למשל מכר הסוחר גרם אחד של קנאביס תמורת מאה שקלים ובמקרה אחר מכר לקטין, 8.2 גרם קנאביס תמורת שמונה מאות וחמישים שקלים. מכתב האישום עולה כי הסוחר ביצע מספר רב של עסקאות מכירת סמים למספר אנשים שונים, בהם הקטין.

מזרחי קבע להפעיל את עונשי התנאי שהיו לנאשם – שני מאסרים ובהחלטתו ציין כי "נוכח האירועים המתוארים בכתב האישום, יחס הענישה נע בין שישה חודשים ל-36 חודשי מאסר בפועל". בסופו של דבר, כאמור, ירצה הנאשם במצטבר 30 חודשי מאסר בפועל.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן