מבזקים
ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד חשבון המים צפוי להתייקר בינואר: כמה תשלם משפחה בישראל? מצלמות להפחדת שכנים, מחסן תפוס ושלל כלי רכב: מה חשפה המשטרה באשדוד?

סופית: נפילת כלי טיס עוין במרחק 200 מטרים מגבול אילת – צפו בתיעוד

בהמשך לדיווח על נפילה בסמוך לאילת, מעדכנים גורמי הביטחון במרחב, כי מדובר בנפילת כלי טיס עוין מחוץ למרחב אילת, במרחק 200 מטרים מהגבול.

עכשיו זה סופי: נפילה וודאית – מחוץ למרחב אילת.

מעיריית אילת נמסר כי בהמשך לדיווח על נפילה בסמוך לאילת, מעדכנים גורמי הביטחון במרחב, כי מדובר בנפילת כלי טיס עוין מחוץ למרחב אילת, במרחק 200 מטרים מהגבול.

מפקד חטיבת יואב- צה"ל: בזמן תרגיל תעופתי בשדה תעופה רמון, זוהתה נפילה בשעה 11:33 ככל הנראה של כלי טיס עוין בצד ירדן צפונית לשדה. התרגיל הופסק והאירוע מתוחקר.

מדובר באירוע כטב"מ רביעי השבוע – ניסיונות חוזרים של אוייבי ישראל לפגוע בעיר אילת, אזרחיה ותייריה.

צפו בתיעוד מהשטח:

תושבי אילת, שימו לב

להלן ההנחיות להתנהגות נכונה בעת קבלת התרעה. עם הישמע אזעקה יש להגיע למרחב הכי מוגן שיש:

☑ במבנה: יש להיכנס לממ”ד/ק, מקלט, חדר מדרגות או חדר פנימי.

☑ בחוץ: בשטח בנוי יש להיכנס למבנה הקרוב. בשטח פתוח יש לשכב על הקרקע ולהגן על הראש באמצעות הידיים.

☑ ברכב: יש לעצור בצד הדרך ולצאת מהרכב למבנה הקרוב אליכם. אם אין מבנה יש לעבור לשולי הדרך או לגדר הפרדה כדי לא להיפגע מרכבים נוספים שעוצרים בצד הדרך. לשכב על הקרקע ולהגן על הראש עם הידיים.

⏱ זמן הכניסה למרחב מוגן באילת הינו 30 שניות. במרחב מוגן יש לשהות 10 דקות, לא פחות!

ככל שיהיו פרטים נוספים – נעדכן

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן