מבזקים
מזג האוויר בסימן התחממות: עלייה הדרגתית בטמפרטורות לאורך סוף השבוע דובר צה"ל: לוחמי חטיבת 'הנגב' והחטיבה הצפונית חיסלו מחבלים שאיימו על הכוחות ברצועת עזה פצוע הפיגוע ליד עפרה משחזר: "הם התחילו בלינץ', חטפתי אבנים ואיבדתי את ההכרה" חשד לרצח כפול בצומת אחיסמך: שני גברים נורו למוות ברכבם הנשיא הרצוג, שר הביטחון כ"ץ והרמטכ"ל זמיר עם 120 מצטייני הנשיא לשנת תשפ"ו ידידים אילת קיימו את תהלוכת העצמאות המפורסמת; אלי לנקרי: "אתם מסמלים עבורי את הדברים הטובים ביותר – את הערבות ההדדית והאחדות" אירוע חריג באופקים אירוע אלימות בספורטק ברחובות; 3 פצועים במצב בינוני כבאות והצלה לישראל: לוחמי האש נאבקו בשריפת ענק באתר בנייה בבת ים ובדליקה קטלנית בדירת מגורים בתל אביב בנימין נתניהו: "אנחנו ערוכים לכל תרחיש – בהגנה ובהתקפה" הפנינג הוקרה חגיגי למתנדבים, עובדים ובני משפחותיהם בקריית מד"א ברמלה צביקה ברוט הגיע לאירוע העירוני בהשתתפות ילדים עם צרכים מיוחדים: "אצלנו לא משאירים אף אחד מאחור – כולם חוגגים ביחד" תומר סלומון מגן יבנה: "כנכד לניצול שואה, אני מרגיש מחויבות עמוקה להמשיך לשאת בגאווה את הערכים והמורשת" רס״ל א', מרחובות, בטקס המשואות: "השתתפות בטקס היא הגשמת חלום ורגע מרגש במיוחד" קריית מלאכי: צעיר אותר בכביש עם חבלות בראשו ובגפיו סמוטריץ׳ ודגן רקדו בשא-נור: ״ושבו בנים לגבולם״ אירוע חמור בסמוך ליישוב עפרה שבבנימין: עשרות פורעים ערבים תקפו קבוצת מטיילים בסלעים ובאבנים מטווח קרוב הוגשה הצהרת תובע נגד תושב אבו גוש החשוד בתקיפת אחותו באמצעות סכין כביש 38: רוכב אופנוע נפגע חזיתית מרכב ונחבל בגפיו חגיגות בסימן כחול-לבן: כך נראו אירועי יום העצמאות הצבעוניים ביהוד-מונוסון
עיריית רחובות - מבנה העיריה

סיכום השבוע – חדשות רחובות: הצלחה בחינוך וקידום ספורט וקהילה

רחובות מאירה את העתיד: העיר ממשיכה להשקיע ברווחת התושבים ובמדדי איכות חיים, תוך דגש על פיתוח תשתיות חברתיות ותרבותיות.
עיריית רחובות - מבנה העיריה

1. 🌟 הישג חינוכי יוצא דופן: שיא חדש בזכאות לבגרות

מערכת החינוך ברחובות ממשיכה להפגין מצוינות והשקעה לטווח ארוך, עם פרסום נתון מרשים במיוחד: שיעור הזכאות לבגרות בעיר טיפס והגיע לשיעור של קרוב ל-90%. הישג זה משקף את המאמץ המשותף של צוותי ההוראה, מנהלי בתי הספר והעירייה, והוא מציב את רחובות בחזית ערי המדע והתרבות של ישראל בכל הנוגע להצטיינות חינוכית. ההישג הוא עדות לתכניות העירוניות המקדמות למידה איכותית, תמיכה לתלמידים וצמצום פערים.

2. 🌃 בסימן "מאירים את העיר": מרוץ הלילה חוזר

כחלק מעידוד אורח חיים בריא וקידום הספורט הקהילתי, מרוץ הלילה הפופולרי של רחובות יצא לדרך. המרוץ, שנערך תחת הכותרת "מאירים את העיר", מזמין אלפי רצים ותושבים לחוויה ספורטיבית לילית ברחובות הראשיים, המוארים במיוחד לרגל האירוע. מרוץ זה הוא חלק מפעילות ספורטיבית רחבה יותר, הכוללת גם את מבצע "הקש בדלת" המסורתי של האגודה למלחמה בסרטן, המדגיש את ערכי הנתינה והסולידריות בקרב תושבי העיר.

3. 💙 יוזמות בריאות ורווחה: דגש על אוכלוסיות מיוחדות

עיריית רחובות מקדמת תוכנית משמעותית לשיפור וקידום תחום הבריאות העירוני, מתוך הבנה כי בריאות התושבים היא נדבך מרכזי באיכות החיים. לצד יוזמות אלה, נערך לאחרונה הפנינג קהילתי חגיגי שהוקדש כולו למשפחות לילדים בעלי צרכים מיוחדים. האירוע, שכלל פעילויות כמו מסיבת אוזניות, תיפוף על כדורים וסדנאות יצירה, אפשר חגיגה קהילתית שמחה ותומכת, המבססת את מעמדה של רחובות כעיר חמה ומכילה.

4. 🎭 תרבות לכל המשפחה: לו"ז גדוש בבית העם

בית העם – היכל התרבות העירוני – מציג תוכנית מופעים גדושה ומגוונת המשתרעת על פני תקופה ארוכה. בחודשים הקרובים יוצגו מופעי תיאטרון מרכזיים, בהם ההצגה "צ'ילבות" ומופעי סטנדאפ של אמנים מוכרים. בנוסף, העיר מתכננת אירועי מורשת מיוחדים, כגון ציון יום השנה לרצח יצחק רבין ז"ל, ומקיימת פעילויות עירוניות המשלבות סיורים היסטוריים וכינוסים בנושאי התחדשות עירונית, המזמינים את התושבים לקחת חלק פעיל בעיצוב עתיד העיר.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן