סערה במערכת החינוך ברחובות: בעקבות סכסוך באחד מבתי הספר בעיר, הודיע ארגון המורים על השבתת בית הספר התיכון ברחובות ביום ראשון הקרוב — צעד שצפוי להביא גם לביטול טיולים שנתיים ופעילויות סוף שנה.
המהלך מעורר זעם בקרב תלמידים והורים, שטוענים כי מדובר בצעד קיצוני שפוגע בעיקר בתלמידים, במיוחד בשכבות המסיימות את שנת הלימודים. במקביל נשמעת ביקורת גם כלפי משרד החינוך ושר החינוך יואב קיש, בטענה כי לא נעשתה התערבות מספקת למניעת ההשבתה.
מעיריית רחובות נמסר בתגובה: “עיריית רחובות מצרה על הפגיעה בתלמידות ובתלמידים כתוצאה מהצעדים הארגוניים שנקט ארגון המורים, ובפרט בשכבות המסיימות את שנת הלימודים. מדובר בסוגיה מורכבת הנוגעת למערכת היחסים בבית הספר קציר ולנושאים שהסמכות להכריע בהם נתונה בראש ובראשונה בידי משרד החינוך”.
עוד נמסר כי העירייה פועלת “בכל הכלים העומדים לרשותה לשמירה על מוגנות הצוותים החינוכיים, המנהלות והמורים, ובמקביל לשמירה על שגרת הלימודים ועל טובת התלמידות והתלמידים”.
לפי העירייה, בהתאם להחלטת בית הדין, משרד החינוך נדרש לעדכן בתוך שבועיים בדבר ההליכים שיינקטו בנושא.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









