מבזקים
יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות" רחובות נערכת לסוף שבוע סוער: חשש להצפות חסימות בכביש 461, שישפיעו על נהגים באור יהודה ויהוד מונוסון, שינויי תנועה גם ברמת גן, בני ברק ובתל אביב משאית התהפכה בכביש 25: נהג ונער נפצעו קל נפתחה ההרשמה לקייטנות חנוכה וחורף ברמלה רמלה: אצבעה של ילדה נתקעה בחלק מצעצוע וחולצה בשלום בן כ־70 נפצע בתאונת קלנועית בקריית מלאכי החל מ־4,000 שקל: עיריית אילת מציעה קטנועים למכירה חולון נערכת לגשם: המוקד העירוני זמין מסביב לשעון חשש להצפות ולשיטפונות בסוף השבוע: כבאות והצלה מתגברת כוחות פועל נפגע ממלגזה באשקלון ופונה במצב בינוני אחרי 22 שנה: באילת נחנך תיכון חדש על שם אריאל שרון בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי מיבנה הקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם

סמוך לאופקים: תושב רהט נאשם שגרם לתאונה קטלנית, נמלט והסתיר את רכבו

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד עיאד אבו עבדון, בן 39 מרהט, המואשם כי גרם לתאונת דרכים קטלנית סמוך ליישוב צוחר, עזב את המקום מבלי להזעיק עזרה ובהמשך נטש והסתיר את רכבו בשטח חקלאי.

על פי כתב האישום, שהגיש עו״ד דרור שטורק מפרקליטות מחוז דרום, לפני כשבועיים נהג אבו עבדון לכיוון צומת הכניסה לצוחר. לפניו נסע רכב חקלאי שבו ישבה לצד הנהג פאטאראט נונטאפה ז״ל.

לפי הנטען, כאשר הרכב החקלאי החל להאט לקראת פנייה שמאלה בצומת, החל אבו עבדון לעקוף אותו בתוך תחום הצומת, חצה קו הפרדה רצוף ועבר לנתיב הנסיעה הנגדי.

במהלך העקיפה התנגש רכבו ברכב החקלאי. כתוצאה מהפגיעה הסתובב הרכב החקלאי, והמנוחה הועפה ממנו ונפצעה באורח קשה.

על פי כתב האישום, לאחר התאונה יצא אבו עבדון מרכבו והבחין בנהג הרכב החקלאי מסייע לנפגעת. למרות זאת, נטען כי חזר לרכבו, אסף מהכביש את הפגוש הקדמי שהתנתק בעקבות התאונה ועזב את המקום מבלי להזעיק עזרה ומבלי לעמוד על תוצאות התאונה.

בהמשך, כך נטען, נטש את רכבו בשטח חקלאי במרחק של כ־6 ק״מ מזירת התאונה והסתיר אותו בין חממות וצמחייה גבוהה. לפי הפרקליטות, הפעולות נעשו במטרה למנוע את זיהויו ואת זיהוי הרכב שהיה מעורב בתאונה.

אזרחים שהגיעו לזירה הזעיקו את כוחות ההצלה. הנפגעת פונתה לבית החולים סורוקה תוך ביצוע פעולות החייאה, ובהמשך נקבע מותה.

אבו עבדון נעצר כעבור כשבע שעות בבית החולים סורוקה, לאחר פעולות שביצעה המשטרה לאיתורו.

לנאשם מיוחסות עבירות של הפקרה לאחר פגיעה, גרימת מוות ברשלנות וניסיון לשיבוש מהלכי משפט.

במקביל להגשת כתב האישום ביקשה הפרקליטות להורות על מעצרו עד לתום ההליכים. בבקשה נטען כי אופן נהיגתו והאירועים שהתרחשו לאחר התאונה מצביעים על מסוכנות לציבור.

החקירה נוהלה על ידי אגף התנועה נגב במשטרת ישראל.

מדובר בכתב אישום, והנאשם טרם הורשע בדין

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון, אילוסטרציה, משטרת ישראל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן